Zitec isi extinde echipa cu pana la 30% in 2016 afaceri romania

etichete afaceri:
adrenalina  websiteuri  leader  peninsula  geographic  ascendis  sortimentatie  y530  citiphone  secretul  declansarii  cat  forma  monitorizate  fabricate  inventeazăţi  specificandu  me  pfizer  comunication  carrefour  prepaid  plastice  locuitori   acvamania  blocuri  porojan  conchis  alis  acoperit 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Zitec isi extinde echipa cu pana la 30% in 2016

sursa: www.smartfinancial.ro
Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, care a inregistrat afaceri de 4,5 milioane de euro in 2015, vrea să isi extindă echipa cu pană la 30% pe parcursul anului 2016.

În cadrul procesului de recrutare sunt căutati candidati atat din Bucuresti, cat si din provincie care să ocupe pozitiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist si Project Manager. Candidatii din provincie care doresc să se mute in Bucuresti si să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare.

Sunt vizati candidati pe toate nivelurile de experientă, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozitiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunostinte de bază de programare, in timp ce in cazul pozitiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunostinte tehnice PHP, .NET, Magento si Drupal, dar si 2-3 ani experintă in dezvoltare web.

O altă cerintă necesară la angajare este cunoasterea limbii engleze, la nivel scris si vorbit.

“Orientarea noastră este ferm situată in zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esential pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil in mediul IT din Romania de astăzi. Avem o echipă extraordinară si căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei", a declarat Alexandru Lăpusan, CEO si fondator Zitec.

Pe langă salariul atractiv, mediul de lucru plăcut, oportunitătile de dezvoltare personală si de avansare in carieră, membrii echipei Zitec dispun de numeroase beneficii extra-salariale. Printre acestea se numără un program flexibil, statii de lucru performante dotate cu două monitoare, spatii de relaxare care includ mese de ping-pong si foosball, Xbox si hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performantă, workshop-uri si acces nelimitat la materiale de dezvoltare personală si profesională.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de colegi. Persoanele care vor să aplice pentru pozitiile disponibile in cadrul companiei pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv @ zitec.com sau le pot incărca direct pe site-ului http://makeit.software, la rubrica de cariere (makeit.software/careers).

Producătorul local de aplicatii online lucrează atat cu clienti din Romania (60%), cat si cu parteneri din străinătate, care isi desfăsoară activitatea in tări precum Statele Unite ale Americii, Elvetia, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franta, Italia si Ungaria. Printre cei mai importanti clienti ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU si Lovecrafts.

În cadrul companiei se lucrează cu tehnologii de top, precum PHP (Zend Framework, Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Titanium, Backbone, Node.js, Ruby On Rails si cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.

Zitec este una dintre companiile lider in industria IT din Romania, specializată in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing.

Cu un ritm de crestere anual sustinut, afaceri de 4,5 milioane euro in 2015 si circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat si pe plan local prin referintele primite din partea unor clienti de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero sau Network One Distribution.

Zitec este singurul partener Amazon AWS Advanced Technology Partner din Romania si una dintre putinele firme locale certificate Microsoft ISV Gold. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din Romania.

Pentru rezultatele anului 2015, Zitec a fost premiată la Gala ANIS cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru solutia “Depanero Back-Office” si a fost inclusă in “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz.

Zitec sprijină si investeste in companii aflate in primele stadii de dezvoltare, oferind servicii tehnice si consultantă in afaceri, precum si sustinere financiară. Printre companiile din portofoliul de investitii Zitec se numără: Zipongo.com (SUA), cosQuare (Olanda) si editura HAC!BD (Romania).