XTB Romania alege HyperActive ca agentie pentru online afaceri romania

etichete afaceri:
numeric  electrice  recastiga  barbatii  vecin  bunastarii  convocat  gazda  hai  salvati  farmacisti  schinhan  stereo  stubai  amd  demonstram  relaxeze  spatiul  alcatuite  tagline  autoritatile  presiune  bebelusului  zi  repartizarea  commission  capcane  dividente  bazar  interpreteaza 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

XTB Romania alege HyperActive ca agentie pentru online

sursa: www.smartfinancial.ro
XTB, lider pe piata locală de brokeraj, a ales echipa HyperActive să se ocupe de dezvoltarea proiectelor si managementul campaniilor sale online. HyperActive s-a detasat de celelalte 5 agentii care au participat la pitch, printr-o strategie de comunicare perfect adaptată business-ului XTB.

Parteneriatul a debutat in luna octombrie, iar primele proiecte ce poartă semnătura HyperActive sunt deja in curs de implementare. Urmărind obiectivul principal al clientului, de generare de lead-uri, echipa HyperActive va fi responsabilă cu planificarea si cumpărarea de media online, managementul campaniilor AdWords, dezvoltarea si optimizarea de landing-page-uri pentru generarea de lead-uri, precum si de alte proiecte de comunicare digitală.

“Suntem una dintre cele mai dinamice companii de pe piata locală de brokeraj, o piată relativ mică, dar cu un enorm potential de crestere. De cand am intrat pe piata din Romania, in 2009, am observat o imbunătătire semnificativă a comportamentului de tranzactionare al romanilor, si, prin urmare, ne-am angajat să le dezvoltăm si mai mult competentele in acest sens. Ne simtim responsabili, mai presus de orice, să le impărtăsim cunostintele noastre, iar, din acest punct de vedere, mediul online este unul dintre cele mai importante canale, si reprezentativ, de altfel, pentru business-ul XTB. Am ales HyperActive datorită strategiei complexe de comunicare digitală si profesionalismului, demonstrand intelegerea profundă a obiectivelor noastre”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB Romania.

“Piata de tranzactionare este un domeniu foarte atractiv si provocator. Ne bucurăm sa lucrăm cu un expert in brokeraj, al cărui obiectiv este să dezvolte campanii online, si astfel, să sustină romanii in cunoasterea tot mai bună a acestei piete interesante”, a spus Andrei Nistor, Account Manager, HyperActive.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj in Europa Centrală si de Est. Înfiintată in 2002, in Polonia, compania are peste 20 de sucursale in Europa, Asia si America de Sud. În Romania, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB Romania) este activă pe piată din 2009. Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri in pietele majore si cele emergente). XTB Romania oferă tehnologie de varf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare in versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ in programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului. Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de varf pentru clienti, XTB Romania creează conditiile pentru succes. În Romania, XTB Romania este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

HyperActive este o agentie interactivă full service care oferă solutii complete de comunicare si marketing digital precum: dezvoltare si management de platforme web, marketing online (optimizare & advertising pe motoarele de căutare - SEO & Google AdWords, online advertising & PR, e-mail marketing, viral marketing), mobile marketing, hosting si proiecte interactive speciale.
Printre clientii agentiei amintim: Ferrero, Bergenbier SA, Orange Romania SA, Johnson & Johnson, BMW Romania, Bayer.

HyperActive e membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, Brand Programming Network, Medic One, Mobile Works si GolinHarris Bucuresti.