XTB ofera 10.000 RON celui mai performant trader afaceri romania

etichete afaceri:
lansarii  sql  bihor  partenere  scurs  bulgarii  ele  aledin  urmeaz  exploratorie  cunostinte  adauga  morcov  decarsin  sina  digi  future  concediul  solvay  magazinului   zileri  centru  rbs  consecvent  uniunii  lansare  externi  decembrie  manc  tm 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

XTB ofera 10.000 RON celui mai performant trader

sursa: www.smartfinancial.ro
XTB Romania, lider pe piata locală de brokeraj, a lansat Real Trading Contest, un concurs in cadrul căruia traderii au sansa de a castiga un premiu net in valoare de 10.000 RON. Castigătorul va fi desemnat traderul care inregistrează cel mai mare randament procentual pe perioada de desfăsurare a competitiei.

“Prin această initiativă dorim să răsplătim loialitatea clientilor nostri care investesc si tranzactionează prin intermediul XTB, recompensand clientul cu cel mai bun randament procentual inregistrat pe perioada concursului. Clientii care indeplinesc conditiile minime de participare vor fi inscrisi automat in concurs. Nu există conditii aditionale sau limitări precum un volum minim de tranzactionare sau un număr minim de tranzactii. Mai mult, castigătorul primeste premiul direct in contul său de tranzactionare si poate retrage in orice moment această sumă”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB Romania.

Concursul are loc in perioada 12 mai - 7 iunie si este deschis tuturor clientilor XTB care au cel putin 2.000 RON in contul lor real la inceputul competitiei. Clientii care au mai multe conturi reale se pot inscrie doar cu unul dintre acestea.

Orice alt client XTB care nu are in cont minimum 2.000 RON la inceputul concursului poate opta să deschidă un subcont pe care să-l alimenteze cu această sumă minimă, fiind astfel inclus automat in competitie. Mai mult, orice persoană care isi deschide, pe perioada concursului, un cont real XTB si investeste cel putin 2.000 RON va fi inscrisă automat in Real Trading Contest.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj in Europa Centrală si de Est. Înfiintată in 2002, in Polonia, compania are peste 20 de sucursale in Europa, Asia si America de Sud. În Romania, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB Romania) este activă pe piată din 2009.

Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri in pietele majore si cele emergente). XTB Romania oferă tehnologie de varf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare in versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ in programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului.

Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de varf pentru clienti, XTB Romania creează conditiile pentru succes. XTB Romania face eforturi constante pentru a imbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB Romania sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru intalniri cu clientii. În Romania, XTB Romania este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).