X-mas bucket - noua oferta KFC afaceri romania

etichete afaceri:
santier  trenul  incantatoare  brusc  spica  comportamentelor  terminarea  cutia  poveste  bio  nexus  ca  facut  lung  friendly  castrum  etichet  saculet  desfasurata  cgs  courbi  aberdeen  monitorizarea  instalatiilor  companiilor  clara  livrate  moccarabia  soundbuzz  sint 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

X-mas bucket - noua oferta KFC

sursa: www.smartfinancial.ro
KFC a lansat X-mas bucket, o combinație delicioasă a celor mai apreciate produse din meniu. "X-mas bucket este alegerea perfectă pentru musafirii care te iau prin surprindere, pentru seri prelungite alături de prieteni sau pentru o masă mare in familie", spun reprezentantii KFC. Fiecare bucket conține 4 bucăți proaspete de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings și 4 Fillet Bites. De asemenea, oferta de sărbători include și varianta Bucket for One, o combinație de aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

„Pe parcursul acestui an, KFC a lansat produse și oferte apetisante pentru eroii urbani, tinerii activi, deschiși, sociabili dar foarte ocupați, care in pofida ritmului alert, fac față cu succes provocărilor urbane. De sărbători, credem că ei merită o pauză sogood, in care să impartă noile X-mas buckets cu cei dragi. Iar pentru cei care iși doresc o porție doar a lor, am pregătit o combinație delicioasă in meniul Bucket for One″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume şi face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken şi Crispy Strips, Aripioare Picante şi sandvişuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi in 109 ţări.

În Romania, lanţul de restaurante KFC este operat in sistem de franciză, licenţa pentru Romania fiind acordată in 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atat in Bucureşti, cat şi in alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC Romania operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.