Xerox, pentru a saptea oara consecutiv in topul celor mai etice companii din lume afaceri romania

etichete afaceri:
transportatorilor  comunitatea  incintele  renume  ressu  bcrro  bazeaza  ovi  fotografiat  sustinator  probe  ssangyong  clip  plafon  incheiau  initiatice  ziemba  automatizat  instruments  nevoi  29092008  mascote  vasilescu  stefanini  conform  cunostintele  platform  retete  arlechino  246 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Xerox, pentru a saptea oara consecutiv in topul celor mai etice companii din lume

sursa: www.smartfinancial.ro
Xerox a fost pozitionată pentru al saptelea an consecutiv in clasamentul celor mai etice companii din lume, in 2013 - „World`s Most Ethical Companies”, realizat de Institutul Ethisphere si publicat de revista Ethisphere. Xerox a fost clasată la categoria „Electronice de consum”.

Pentru acest clasament, Ethisphere a analizat companii din peste 100 de tări si mai mult de 30 de industrii, selectand pentru lista de anul acesta 145 de companii. La baza evaluării companiilor si a procesului de selectie pentru World's Most Ethical Companies (WME) se află sistemul de evaluare al Ethisphere, Ethics Quotient, care cuprinde o serie de intrebări cu variante multiple de răspuns, ce surprind performanta etică a unei companii intr-un mod standardizat si obiectiv.

Xerox a fost pozitionată in lista celor mai etice companii din lume ca urmare a implicării sale in leadershipul etic, a respectării legislatiei si pentru actiunile de CSR intreprinse. Acest clasament recunoaste companiile care nu doar promovează standarde si practici pe plan intern, ci depăsesc cerintele minime legale si modelează viitoarele standarde din industrie, pe baza celor mai bune practici de astăzi.

Printre criteriile folosite in evaluarea companiilor s-au aflat: analiza codurilor etice si istoricul incălcării reglementărilor; evaluarea investitiilor in inovatie si in practici de business sustenabile, cercetarea activitătilor menite să imbunătătească responsabilitatea socială corporatistă/civismul corporatist si studierea nominalizărilor făcute de senior executives, specialisti din industie, furnizori si clienti.

Xerox Romania este subsidiară a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locală 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clientii săi, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania oferă atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Ethisphere este un institut international de cercetare de top dedicat progresului si popularizării celor mai bune practici in etica de business, CSR-ului (Corporate Social Responsibility), inventiilor, luptei anti-coruptie si sustenabilitătii.