www.pasiuneata.ro - campania Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea, lansata de Kruger&Matz afaceri romania

etichete afaceri:
multipad  club  avanpremiere  fraudelor  superbrand  cardurile  temperaturii  inscriu  hanescu  atatea  disparitiei  actele  emei  berarii  contractor  concurs  emailate  televizorului  acurate  fiscal  desene  jurnal  invita  nerecurente  carucior  indatorare  drogherie  hilfiger  onu  kalanchoe 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

www.pasiuneata.ro - campania Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea, lansata de Kruger&Matz

sursa: www.smartfinancial.ro
Brandul de IT&C Kruger&Matz, cu sustinerea lui What's UP si a Oanei Tache, lansează concursul national „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea”, adresat tututor romanilor care au o pasiune si sunt in căutarea resurselor necesare pentru a o pune in aplicare. Cele mai votate inscrieri vor fi premiate cu super gadget-uri oferite de Kruger&Matz si, de asemenea, doi dintre participanti vor castiga cate o bursă de 15.000 de lei la finalul campaniei pentru a-si pune in practică pasiunea.

În perioada 8 septembrie - 6 decembrie 2015, Oana Tache si What's UP invită toti romanii să-si inscrie povestea pe www.pasiuneata.ro cu o poză sau un video, relevante pentru pasiunea lor, si să răspundă la cateva intrebări despre ei si activitatea lor preferată. Concursul „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea” va premia participantii la fiecare două săptămani. Cei care vor avea cele mai votate pasiuni, se vor număra printre cei 4 finalisti care vor fi foarte aproape de a castiga cele două mari premii ale concursului: două burse de cate 15.000 lei brut pentru ca pasiunea lor să devină realitate.

„În 2014 am dat startul concursului in Polonia si acum suntem la a doua editie. Am descoperit oameni incredibili care cred in pasiunile lor si care pot deveni un model pentru fiecare dintre noi. Anul acesta incepem si in Romania. Vrem să inspirăm oamenii să aibă curajul să facă ce isi doresc cu adevărat, să isi trăiască viata asa cum vor. Să investească inteligent pentru că tot ce contează este să iti urmezi pasiunea, iar produsele Kruger&Matz pot face această diferentă, oferindu-le performantă la un pret accesibil. Astept cu nerăbdare povestile voastre pe www.pasiuneata.ro”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Kruger&Matz.

Oana Tache si What's UP sunt cele două vedete care au fost alături de Kruger&Matz incă din momentul lansării brandului polonez in Romania, moment pentru care a fost creat single-ul Tanăr si Nebun (Trăieste-ti viata) al lui What's UP. Cei doi si-au urmat pasiunea pe care au transformat-o intr-un job full-time pe care il iubesc, si acum sunt pregătiti să-i sustină pe toti cei care vor să facă acelasi lucru.

„Îmi place muzica si fac asta de dimineată pană seara, fără să obosesc sau să mă plictisesc vreodată. Asta inseamnă să fii pasionat cu adevărat! Concursul „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea” oferă burse de 15.000 de lei tocmai pentru ca tu să ai cel mai bun start. Să faci dintr-o simplă pasiune un stil de viată. si pentru asta merită să dai tot ce ai mai bun! Pregăteste-ti vocea sau exersează-ti miscările de dans! Asteptăm cu nerăbdare să ne dai pe spate cu pasiunea ta, oricare este aceasta!”, a declarat What's UP.

Sfarsitul a fiecare două săptămani de concurs ne conduce către trei castigători: primul va fi desemnat in functie de votul publicului, dar si al juriului (echipa Kruger&Matz, alături de Oana Tache si What's UP) si va fi recompensat cu un smartphone Flow 2 si un loc in marea finală, iar ceilalti doi castigători, cei care au adunat cele mai multe aprecieri din partea publicului, vor primi cate o pereche de căsti KM 660 RW.

Totodată vor fi premiati si sustinătorii participantilor care se inscriu pe www.pasiuneata.ro. Astfel, fiecare persoană care oferă votul cu numărul 150 la fiecare două săptămani va primi căstile performante si moderne Kruger&Matz 660 RW. Votantii au la dispozitie 9 astfel de sanse, trebuie doar să aibă putin noroc si să fie la locul si momentul potrivit.

„Sunt 3 pasi simpli pe care ii urmezi cand vrei să-ti indeplinesti visele: indrăzneste, crede, nu renunta! Crede in tine si vei reusi! Asta am invătat de mică, asta m-a transformat din pustoaica de la Abracadabra, care interpreta personaje de poveste, in Vj-ita MTV care i-a intalnit pe cei mai mari artisti ai lumii. Am acceptat provocarea Kruger&Matz pentru că stiu cat de important este să fie cineva alături de tine atunci cand vrei să-ti trăiesti visul cu adevărat. Cineva care să-ti inteleagă pasiunea, să te sustină si să te facă să crezi si mai mult in tine! Nu uita, cand visezi - nu există limite! Există doar pasiune si incredere!”, ii sfătuieste Oana Tache pe participanti.

Pentru a inspira oamenii să-si urmeze visul si să aibă incredere in pasiunile lor, pentru fiecare dintre cei patru finalisti ai campaniei Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea, Kruger&Matz va realiza cate un material video despre pasiunea lor. La finalul campaniei, materialele vor fi urcate pe www.pasiuneata.ro si publicul o să fie invitat să-si voteze favoritul. Cei doi mari castigători vor fi alesi prin votul publicului si al juriului (echipa Kruger&Matz alături de Oana Tache si What's UP).

Concursul national „Trăieste-ti viata, urmează-ti pasiunea!” caută in toată Romania pasiuni pe care să le premieze cu super premii Kruger&Matz. Acceptă provocarea si porneste intr-o aventură cu numeroase premii! Află toate informatiile despre campania Kruger&Matz pe site-ul www.pasiuneata.ro.