www.century21global.com - a fost lansat website-ul global de promovare a proprietatilor CENTURY 21 afaceri romania

etichete afaceri:
atace  aduc  simbolizeaza  nunta  precomanda  detector  gerocossen  savoare  control  luat  ultraportabile  explozie  inchide  exceptii  samp;t  inuitiva  cewe  102  aspectul  prag  echitabile  reiesi  niciun  skol  adrenalina  gigantului  piatra  sudhansu  atribuit  sorti 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

www.century21global.com - a fost lansat website-ul global de promovare a proprietatilor CENTURY 21

sursa: www.smartfinancial.ro
Century 21 Real Estate LLC, cel mai mare francizor din lume in domeniul imobiliar, a lansat website-ul global CENTURY 21: century21global.com. Noul portal va asigura clientilor de peste tot in lume acces centralizat la toate proprietatile listate in regim de reprezentare exclusiva CENTURY 21. Anuntul a fost facut la finalul lunii septembrie, pe 30.09.2013, in cadrul Conferintei Internationale a Master Francizorilor CENTURY 21 in Dusseldorf, Germania.

“ Tranzactiile imobiliare din ziua de astazi au loc dintr-o tara in alta si de pe un continent pe altul”, a declarat Rick Davidson, presedinte si CEO Century 21 Real Estate LLC. “Prin dezvoltarea si lansarea website-ului nostru global, CENTURY 21 va permite celor peste 7.000 de agentii imobiliare de peste tot in lume sa colaboreze, sa se conecteze si sa implice cumparatorii, vanzatorii si investitorii de pretutindeni in tranzactii imobiliare de incredere.”

“Prin lansarea website-ului global dorim sa demonstram angajamentul nostru de a creste intensiv si extensiv vanzarile din Retea in beneficiul clientilor de oriunde,” a declarat directorul de marketing Century 21 Real Estate LLC. “Pe masura ce lumea devine din ce in ce mai mica datorita dezvoltarii conexiunilor si a tehnologiei mobile, conectarea cu vanzatorii si cumparatorii la scara globala este mai usoara ca niciodata. Chiar daca clientii nostri sunt in San Jose sau Shanghai, profesionistii CENTURY 21 vor fi capabili sa le asigure consultanta imobiliara conforma nevoilor lor.”

Caracteristicile website-ului century21global.com sunt:

• Limba, moneda si unitatea de masura: Continutul site-ului a fost tradus in 16 limbi: engleza, germana, rusa, japoneza, coreeana, olandeza, turca, doua variante de spaniola, franceza, portugheza si trei versiuni de chineza. Site-ul transforma de asemenea moneda si unitatile de masura in functie de preferinta clientului.

• Pagina cu continut adaptat: Fiecare tara ce detine franciza CENTURY 21 are o pagina cu continut adaptat, cu informatii utile cumparatorilor straini ce doresc consultanta imobiliara.

• Harta interactiva: O harta interactiva asigura clientilor o vedere de ansamblu asupra amplorii Sistemului CENTURY 21 si pune la dispozitie toate datele de contact ale tarilor, agentiilor si agentilor.

• Posibilitati de cautare: Cumparatorii pot cauta agenti, agentii, proprietati rezidentiale, comerciale sau terenuri de vanzare sau de inchiriere. Rezultatele cautarii pot fi de asemenea filtrate in functie de particularitati, cum ar fi tipul de proprietate, numarul de dormitoare sau bai, pentru a gasi exact proprietatea care se potriveste nevoilor cumparatorului.

“Oportunitatile pe care acest nou site le ofera tuturor celor care doresc sa cumpere sau sa vanda proprietati imobiliare sunt incredibile,” a mentionat Catalin Scripcaru, presedinte CENTURY 21 Romania. “Clientii din tara noastra vor putea tranzactiona proprietati de peste tot in lume. Mai mult decat atat, agentiile de pe teritoriul Romaniei vor putea fi contactate de catre clienti de la mii de kilometri distanta si le vor asigura servicii la cele mai inalte standarde.”

Pagina de continut CENTURY 21 Romania este singura din zona Europei de Est care detine o descriere a specificului tarii. Aceasta poate vazuta accesand urmatorul link: http://century21global.com/resources/cms/romania