Vodafone sustine cea de-a cincea editie a Webstock, cel mai important eveniment dedicat Social Media afaceri romania

etichete afaceri:
xvii  cartierului  treispe  pachetului  arbu  consolelor  varianta  stefanel  sebesanu  exploatare  cio  telekom  turbomecanica  supergrounds  recunoastere  viitoarelor  biruintei  abel`s  estivale  inchei  supeala  beneficiaz  incomoda  gravat  ascensiune  jim  distinctii  urechii  provoaca  minilaptopul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Vodafone sustine cea de-a cincea editie a Webstock, cel mai important eveniment dedicat Social Media

sursa: www.smartfinancial.ro
Vodafone Romania sustine cea de-a cincea editie a Webstock, cel mai important eveniment dedicat Social Media si online-ului romanesc, ce reuneste bloggeri si persoane active in Social Media, pe durata unei zile de conferinte si workshop-uri.

La aceasta editie, sub sloganul „Online suntem mai puternici”, Vodafone lanseaza mai multe initiative dedicate Social Media si industriei online.

Incepand de astazi, Vodafone Romania lanseaza un concurs dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefonul mobil din Romania, cu premii substantiale. Astfel, profesionistii din industrie sunt invitati se inscrie in concursul Vodafone StartApp Challenge, care va premia solutiile inovatoare oferite utilizatorilor de smartphone-uri, indiferent de platforma de operare. Marele premiu al concursului se ridica la 10.000 de Euro.

Astfel, Vodafone Romania lanseaza primele carti tiparite din hartia economisita prin trecerea utilizatorilor la factura electronica, precum si un nou concurs dedicat comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii pentru mobil. Mai mult, Webstock debuteaza anul acesta, cu un puternic accent pe comunitatea oamenilor activi in online-ul romanesc.

Prin programul „Salveaza o carte”, Vodafone Romania transforma fiecare factura trecuta de utilizatori in format electronic, in patru pagini dintr-o carte de poveste. Prima carte de povesti editata prin acest program este Praslea cel voinic si merele de aur.

Initiativa primeste si o continuare online, printr-o aplicatie de Facebook ce provoaca utilizatorii sa genereze cea mai lunga poveste creata exclusiv in mediul online, prin incarcarea de text si imagini.

De asemenea, facturile electronice au ajutat si la tiparirea primei editii a „The Little Blog Book”, un proiect editorial ce grupeaza opiniile, sfaturile si povestile unora dintre cele mai importante nume din blogosfera romaneasca.

Mai mult, ilustratiile regasite in „The Little Blog Book” sunt generate de utilizatorii participanti la primul concurs din Romania realizat pe platforma Instagram. Imaginile participante la concurs sunt disponibile si la adresa www.webstock.ro/instagram.

In plus, utilizatorii pot experimenta cele mai noi smartphone-uri si tablete din portofoliul Vodafone, la standul dedicat, din spatiul de conferinta. De asemenea, Fundatia Vodafone Romania prezinta, la un stand dedicat, obiecte realizate manual de catre tineri cu dizabilitati, beneficiari ai Fundatiei Sfantul Dimitrie. alaturi de raportul de activitate pentru anul 2011.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 406,4 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.