Vodafone - scadere a numarului de clienti, dar crestere in zona de internet afaceri romania

etichete afaceri:
numit  sanitarii  ramele  lansat  majorare  angajat  telef  frigidere  nastro  strangerea  convergente  tabloidizarea  bmfms  earls  area  wide  exigentele  duracell  specialişti  sika  separare  hypermarket  advertsing  tonalitatea  familia  denumire  detinute  infractorii  aliatul  derivate 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Vodafone - scadere a numarului de clienti, dar crestere in zona de internet

sursa: www.smartfinancial.ro
Vodafone Romania a inregistrat 8,327,280 de clienti, la data de 31 decembrie 2011. In ultimul trimestru din 2011, Vodafone a subliniat o crestere semnificativa la numarul de clienti de Internet pe mobil: 77% mai mult clienti fata de trimestrul anterior si 75% mai multi fata de aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile de Internet mobil au crescut cu 33% fata de trimestrul anterior si cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut. ARPU mobil a fost de 7,3 Euro, in crestere cu 1,4% fata de trimestrul anterior si cu 9,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru al anului financiar 2011/2012, incheiat la 31 decembrie 2011, potrivit rezultatelor anuntate astazi de Vodafone Group Plc..

Vodafone Romania avea 8,327,280 de clienti la 31 decembrie 2011, in scadere cu 3,1% fata de trimestrul anterior, ca rezultat al deconectarilor continue a utilizatorilor prepay inactivi din baza noastra de clienti.

In zona datelor mobile, s-a inregistrat o crestere semnificativa, atat in ceea ce priveste numarul de utilizatori, cat si veniturile. Astfel, numarul utilizatorilor de Internet pe mobil a crescut cu 77% , fata de trimestrul anterior, si cu 75% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile de Internet pe mobil au crescut cu 33% fata de trimestrul anterior si cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ARPU mobile (Venitul mediu pe utilizator) a avut valoarea de 7,3 Euro la 31 Decembrie 2011, in crestere cu 1,4% fata de trimestrul anterior si cu 9,3% fata de anul anterior.

La 31 decembrie 2011, abonatii reprezentau 41%, iar utilizatorii Cartelei Vodafone 59% din totalul bazei de clienti a Vodafone Romania.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 398 de milioane de clienti in intreaga lume, la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.