Visa extinde serviciul de portofel electronic V.me by Visa pe alte opt piete afaceri romania

etichete afaceri:
miniaturistului  sens  mecanismelor  urmarita  familiilor  studio  contorizate  trestie  promotie  eficacitatii  leul  secventa  astrogramelor  invitate  folosita  nextcap  nominal  programator  conceptele  riverside  dubleaza  ora   nivea  utilizati  idolul  reproducerile  invatamantului  praf  edita  arval 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Visa extinde serviciul de portofel electronic V.me by Visa pe alte opt piete

sursa: www.smartfinancial.ro
Visa Europe anunta extinderea serviciului de portofel electronic V.me by Visa in Germania, Irlanda, Norvegia, Suedia si Italia pana la sfarsitul acestui an si lansarea unor proiecte pilot in Grecia, Republica Ceha si Slovacia in 2015, urmand ca serviciul sa fie disponibil in 12 piete.

Visa Europe investeste inca 200 milioane euro pentru dezvoltarea serviciilor de plati electronice in Europa, prin intermediul unui program care isi propune sa extinda numarul comerciantilor care accepta serviciul V.me by Visa. In prezent, 20.000 de comercianti accepta platile cu V.me by Visa, spre exemplu Leclerc Drive, cel mai mare comerciant online din Franta, PC World si Clarks in Marea Britanie sau Merlin.pl si E.Leclerc in Polonia.

V.me by Visa este un portofel electronic care permite bancilor si institutiilor financiare sa-si plaseze numele si elementele de branding pe un serviciu dezvoltat de Visa. Serviciul este disponibil in prezent in Marea Britanie, Franta, Spania si Polonia. Lansarea V.me by Visa s-a facut in mai multe etape, mai intai in randul clientilor selectati din bancile participante, apoi lansarea comerciala, pe scara larga, din 2015.

"Acceptarea si extinderea in randul consumatorilor sunt principalele provocari in ceea ce priveste raspandirea si adoptarea portofelelor electronice. Investitia suplimentara pe care am facut-o pentru extinderea acceptarii in Europa arata importanta pe care o acordam comunitatii de comercianti", a declarat Wendy Martin, director executiv V.me by Visa.

La inceputul acestei saptamani, Visa Inc a lansat brandul Visa Checkout, un serviciu prin care platile din comertul online devin mai rapide si mai sigure, atat pentru consumatori cat si pentru comercian?ii online. Visa Checkout este noua denumire pentru V.me by Visa in Statele Unite, Canada si Australia.

“Noi credem in existenta unui portofel european destinat clientilor nostri europeni. De aceea am decis sa pastram brandul V.me by Visa, precum si abordarea centrata pe banca”, a mai precizat Wendy Martin.

Pentru a accelera adoptarea serviciului V.me by Visa, Visa Europe a infiintat un grup de lucru european pentru interoperabilitate. Aceasta initiativa va permite Visa Europe sa sustina obiectivul paneuropean de interoperabilitate privind solutiile de portofel electronic adaptate la specificul pietei locale.

"Suntem la curent cu faptul ca unele banci au ales sa-si dezvolte propriile servicii de portofel electronic pentru a raspunde nevoilor pietei locale. Ne propunem sa lucram cu acestea pentru a aduce valoare adaugata la nivel paneuropean prin reteaua de acceptare V.me by Visa", a adaugat Wendy Martin.

"Anuntul de astazi reflecta convingerea noastra ca serviciul de portofel electronic joaca un rol central in viitorul platilor. Ne luam un angajament pe termen lung in ceea ce priveste importanta majora pe care V.me by Visa o va avea in strategia noastra privind platile electronice. Sunt deosebit de onorat sa prezidez noul Grup de lucru european pentru interoperabilitate. Este parte din traditia Visa pe termen lung de a deschide calea si a facilita practicile comune, pentru a oferi solutii simple si sigure de plata in beneficiul consumatorilor si al comerciantilor", a declarat Steve Perry, Chief Digital Officer, Visa Europe.