Vanzari de 866 milioane de euro pentru Carrefour Romania afaceri romania

etichete afaceri:
puls  impunem  pianul  automatic  pf  gorjului  worm  hartie   disponibile  brazidecraciunro   datoare  cfo  daune  oportun  niciunuia  distinctia  tovar  convorbiri  aprecierii  beck`s  protejand  jurnali  interval  nicotina  mtw  mereu  re/max  marginean  pretutindeni  volum 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Vanzari de 866 milioane de euro pentru Carrefour Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
In 2007, Carrefour Romania a realizat vanzari de 866 milioane de euro, in crestere cu 54,5 % - valoare calculata la rate de schimb valutar constante, relateaza Magazinul Progresiv. In cel de-al patrulea trimestru, compania a inregistrat o rata de crestere a vanzarilor din Romania de 37,2 % fata de valoarea inregistrata in trimestru patru din 2006.

La nivel global, anul trecut, grupul Carrefour a inregistrat o valoare a vanzarilor de 92,272 milioane euro. Pentru companie, acesta este cel de-al treilea an consecutiv de crestere accelerata, vanzarile grupului inregistrand o crestere de 7%, valoare calculata la rate de schimb valutar constante, fata de 6,3% in 2006 si 4,3 in 2005.

Aceasta evolutie a fost generata de oferta mai varianta, extinderea spatiului de vanzare si achizitiile realizate de companie in ultimul an, ambele piete - atat cea principala - Franta - cat si restul pietelor unde este prezenta compania, contribuind la realizarea acestor rezultate.

In Franta, vanzarile au avut o evolutie buna in ciuda inflatiei inregistrate in primele trei trimestre, reflectand un mediu comercial concurential. Tendinta de crestere este, de asemenea, valabila si pentru Spania, Polonia si Romania, o evolutie buna inregistrand si pietele din Asia si America Latina.

Pentru urmatoarea perioada, unul dintre cele mai importante obiective il constituie consolidarea brandului. Noul model de hypermarket va fi implementat pe masura ce clientii vor raspunde pozitiv la noul concept de magazin.

Reprezentantii companiei declara ca, pe viitor, se urmareste o consolidare a brandului Carrefour prin concentrarea pe inovatie, alegere, noutate si marci proprii si, de asemenea, prin mentinerea preturilor la un nivel competitiv.

Ca urmare a consolidarii brandului si a largirii spatiului de vanzare prin deschiderea de magazine, fara a lua in considerare noi achizitii, se preconizeaza o crestere a vanzarilor in 2008 intre 6 si 8%.

Articol bazat pe un material furnizat de revista Magazinul Progresiv.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©