Utilizatorii Cardului Carrefour MasterCard se bucura de noi avantaje si promotii afaceri romania

etichete afaceri:
voluntariat  termene  indelungate  abc  stipuleze  faliment  cumparare  46  cerna  rhs  galerie  prevada  cash  deformarea  polu  gpd  note  angajatilor  lidl`s  silver  vietile  revenire  raiffeisenro   bec  pbx  fifa  lucerna  sexului  amenajare  schoenefeld 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Utilizatorii Cardului Carrefour MasterCard se bucura de noi avantaje si promotii

sursa: www.smartfinancial.ro
Cu ocazia apropierii Sarbatorilor de Pasti, cardul Carrefour MasterCard vine in intampinarea clientilor care doresc sa realizeze cumparaturi avantajoase, oferindu-le un bonus de 10 lei pentru o tranzactie de minimum 100 lei. Zilnic, pana pe 17.04.2010, clientii care achizitioneaza produse din hypermarket-urile Carrefour utilizand cardul Carrefour, sunt rasplatiti printr-un cupon de magazin in valoare de 10 lei.

Obtinerea acestuia este foarte simpla, beneficiarii avand posibilitatea sa se adreseze operatorilor Servicii Financiare din orice hypermarket Carrefour. Cupoanele de magazin pot fi utilizate de catre clienti atunci cand revin la cumparaturi in Carrefour, in limita de timp inscrisa pe acestea, atat pentru a cumpara produse alimentare, cat si non-alimentare.

Promotia "10 lei la minimum 100 lei" reprezinta un avantaj suplimentar oferit utilizatorilor de carduri Carrefour MasterCard, pe langa numeroasele facilitati de plata de care beneficiaza la achitarea cumparaturilor in reteaua hypermarket-urilor Carrefour. Astfel, clientii pot opta la fiecare utilizare: fie pentru rate fixe, fara dobanda (3, 6 sau 12 rate), sume minime lunare flexibile (incepand cu 25 lei/luna), dar si pentru perioada de gratie de maximum 47 de zile.

In plus, posesorii cardurilor Carrefour MasterCard se pot bucura si de un bonus special, constand in produse de cofetarie acordate cu ocazia aniversarii fiecarei zile de nastere din familia lor, fie ca este sotul, sotia sau fiecare dintre copiii sai.

Unul dintre cele mai accesibile carduri co-branded din punct de vedere al costurilor, cardul Carrefour MasterCard ofera numeroase beneficii inclusiv clientilor ce aleg sa aplice pentru obtinerea acestuia. Pe langa faptul ca solicitantii pot realiza o prima cumparatura din hypermarketurile Carrefour chiar in momentul semnarii contractului de emitere in magazin, clientii beneficiaza in perioada promotiei “Primesti 10 lei pentru cumparaturile zilnice folosind cardul Carrefour!” si de aceasta oferta. Ulterior, dupa receptionarea cardului, un nou bonus este oferit cadou cu prilejul primei plati in hypermarket-urile Carrefour, prin intermediul cardului: 10% reducere din valoarea primei tranzactii realizata cu cardul Carrefour in hypermarketurile Carrefour, indiferent de valoarea acesteia, precizeaza oficialii companiei, intr-un comunicat de presa citat de www.smartfinancial.ro.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Societe Generale, BRD Finance IFN SA beneficiaza de o experienta internationala in peste 18 tari in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto şi publicistică. Prezenta in apoximativ 6000 de magazine şi avand un portofoliu de circa 500.000 de clienti persoane fizice, BRD Finance administreaza o gama diversificata de produse si servicii financiare. Oferta include atat credite de consum cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine - hypermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 35 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 495.000 de angajati. In Romania, grupul exploateaza in prezent 22 de hypermarketuri si 25 de supermarketuri oferind o gama diversificata de produse cu aproximativ 50.000 de articole in hypermarketuri.