Urgent Cargus: 21% crestere in prima jumatate din 2015 afaceri romania

etichete afaceri:
lupsa  fundamental  tipare  indelungate  subansamblurilor  asigura  scriitura  autoritatilor  privinta  serioas  statia  grota  metalele  lms  valorificand  delicios  belek  castigator  societ  meridien  scurgeri  straulesti  dedicat  fim  barla  disparitiei  m50dt  saptea  dsg  atestate 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Urgent Cargus: 21% crestere in prima jumatate din 2015

sursa: www.smartfinancial.ro
Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat intern din Romania, anuntă o crestere cu 21% a cifrei de afaceri in prima jumătate a anului 2015, comparativ cu aceeasi perioadă din 2014.

Evolutia pozitivă a rezultatelor companiei urmează procesului accelerat de consolidare si integrare a operatiunilor cat si a investitiilor realizate in această perioadă. Volumele transportate au continuat să crească pe ambele segmente de clienti, B2B si B2C, sustinute de expansiunea ponderii comertului online, acesta ajungand să reprezinte 50% din cifra de afaceri a companiei. Pe acest segment, compania a inregistrat o crestere cu 80% a volumelor transportate, fată de prima jumătate a lui 2014, extinzandu-si portofoliul de clienti prin atragerea unor companii importante, active in acest domeniu.

“Odată cu fuziunea de anul trecut, ne aflăm intr-o nouă postură pe piata de curierat, aceea a unui jucător cu o pozitie bine consolidată. Acordăm o atentie specială comertului online, care a ajuns să reprezinte 50% din cifra de afaceri a companiei si unde am reusit să atragem jucători cheie din acest segment, precum eMAG, Avon, Oriflame, H&M sau Depanero”, spune Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

În conditiile cresterii volumelor transportate si procesate, compania a planificat investitii de 2,5 milioane euro, pentru extinderea si imbunătătirea capacitătilor logistice. Astfel, suprafata destinată depozitării si sortării expedierilor va fi extinsă cu 50% in 15 orase mari din Romania pană la finalul lunii octombrie; vor fi achizitionate noi echipamente de procesare a coletelor, impreună cu solutii de IT si securitate, iar flota de vehicule va fi mărită. Extinderea logistică este sustinută deja si de cresterea medie a numărului de angajati si colaboratori cu 20% in prima jumătate a acestui an.

“În a doua jumătate a lui 2015 ne dorim să avem o crestere a cifrei de afaceri cu 20% si ne pregătim pentru un an 2016 plin de provocări. Urmărim cu atentie dinamica pietei de comert online, estimată pentru 2015 la o valoare totală de 1,3 miliarde euro, precum si intărirea pozitiei pe care o detinem in zona de clienti B2B. Estimăm că piata de curierat intern va continua să aibă o evolutie ascendentă, odată cu consolidarea pozitiilor detinute de principalii jucători.” a explicat Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.