United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
nicio  prelucrat  anticipand  leisurexpo  rockmedia  hoop  ace  alergiilor  eliberarea  turbinele  1025  asuma  intitulat  propuneri  10gbps  vanzari  abordam  integrated  conturilor  coffeeta  incearc  midlands  impozitele  comunicatiile  frecvente  electronici  istoria  ambarcatiuni  politehnice  45 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
United, agentie full-service de marketing, prezentă pe piată de 15 ani, gestionează contul de relatii publice si comunicare pe Romania al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai importanti investitori, dezvoltatori si manageri de proprietăti europene de logistică, cu un portofoliu impresionant de active totalizand 3 milioane de m2 in nouă tări si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

P3 este in plin proces de extindere in Romania. În prezent, detine parcul P3 Bucharest, situat la intrarea in Bucuresti, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, care cuprinde 215.000 m2 de spatii pentru depozitare ocupate in totalitate si 40 de hectare de teren ce permit dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spatii suplimentare.

Începand din luna octombrie 2015, in cadrul acestui parteneriat, United va construi strategia anuală de comunicare a P3 in Romania, o piată cheie pentru companie. United va oferi servicii de PR online si offline: consultantă, relatii cu presa natională si locală, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criză.

Divizia de PR a agentiei United isi propune să crească notorietatea companiei in Romania si să intărească pozitia de lider pe segmentul său, prin expunerea in media, in cadrul unor campanii de relatii publice integrate. United va completa si sprijini strategia de marketing deja existentă a companiei, pentru a contribui la cresterea sa in Romania.

Peter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrală si de Est si al P3 Romania, declară: „Romania este o piată importantă pentru noi, una cu potential puternic de crestere si dezvoltare. Achizitia celui mai mare parc logistic din tară, P3 Bucharest, la inceputul anului 2015 si planurile noastre de dezvoltare demonstrează implicarea noastră. Am ales să lucrăm cu United datorită expertizei sale in media si faptului că intelege si cunoaste in profunzime piata de real estate. Suntem nerăbdători să lucrăm cu echipa United si să experimentăm felul in care isi vor folosi creativitatea pentru a sublinia pasiunea noastră pentru depozite”.

Dan Cirstea, Managing Partner United, declară: „United este prima agentie de marketing din Romania cu o divizie specializată in marketingul pentru real-estate. Pentru noi, este o onoare si o provocare să lucrăm pentru P3, unul dintre liderii europeni ai segmentului de dezvoltare si management al spatiilor logistice. Cum infrastructura si logistica sunt priorităti mari ale dezvoltării economice in Romania, ne dorim ca, alături de echipa P3, de partenerii nostri din presa de specialitate si de organizatorii de evenimente de business, să punem umărul la cresterea companiei si să atragem noi clienti care vor să se extindă in Romania”.

United este o agentie de marketing full-service independentă, prezentă pe piata de marketing din anul 2000. Agentia oferă servicii de marketing integrate: consultantă de marketing, branding, publicitate, organizare de evenimente B2B si B2C, marketing online, productie si PR. United este prima agentie de marketing care a dezvoltat o divizie specializata pentru marketingul de real estate. De asemenea, agentia are specializari pe marketingul de Centre Comerciale, FMCG, Turistic, Financiar, Health & Pharma,

Printre clientii agentiei se numără: Aedificia Carpati, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Axa Life Insurance, BCR, Bluehouse, Bucuresti Mall, Carpatica Asig, Cetelem, Consiliul National al Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Credit Europe Bank, FocusPlus, Finexpert, Fundatia Sfanta Irina, Gedeon Richter, Glaxo, GTC, Hilton, Hoffmann La Roche, Hercesa, Immofinanz, Konica, Maritimo Shoping Center, Marriott Hotel, Medicover, Plaza Romania, Ploiesti West Industrial Park, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Sonae Sierra, Unilever.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti europene de logistică. Prezent in Europa, P3 are un portofoliu impresionant de active ce cuprinde nu mai putin de 144 de centre de distributie, totalizand 3 milioane de m2 de spatii in nouă tări, precum si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

Misiunea P3 este aceea de a le oferi companiilor o experientă de primă clasă in locatii logistice cheie. P3 construieste spatii de depozitare sustenabile, care corespund celor mai inalte standarde internationale.