UNIQA Asigurari - program special de sanatate pentru angajati afaceri romania

etichete afaceri:
laurentiu  pasiunea  periodice  actualizare  policlinica  apreciere  angajatii  infiintat  aprecieze  statele  operator  traicu  advancenowbiz  gratuita  anunturile  incuraja  elis  sarmaselu  prism  caracterizeaz  boros  salt  patrimoniului  proliant  gradina  trip  pocketguide  selec  eficien  optimizeaza 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

UNIQA Asigurari - program special de sanatate pentru angajati

sursa: www.smartfinancial.ro
UNIQA Asigurări investeste in angajatii săi si le oferă pentru o perioadă de trei luni un program gratuit de sănătate, intitulat ”Gandeste sănătate”.

Programul ”Gandeste sănătate” cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sală. Trei antrenori vor fi alături de angajati in aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutritional, si Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr's Easyway.

Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici să facă o schimbare in bine in viata lor. ”Ne gandeam că acest program va fi bine primit, dar răspunsurile colegilor au fost mai multe decat am crezut initial. Oamenii s-au bucurat si s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcină de serviciu. M-au inspirat si pe mine, de cand cu programul „Gandeste sănătate” am reusit să includ alergări in programul meu zilnic.” spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Fiecare săptămană din programul ”Gandeste sănătate” vine cu cate o nouă provocare pentru angajatii UNIQA, fie că este vorba despre ”Ziua fără lift”, ”Ziua fără tigară”, ”Săptămana fructelor” ori ”Reteta sănătoasă”.

Toate aceste activităti vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurări Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, in Piata Constitutiei.

„Programul oferit angajatilor nostri vine in contextul in care am declarat anul 2016 ca fiind anul asigurărilor de viată si de sănătate in cadrul companiei UNIQA. Am inceput cu noi si vom continua cu clientii nostri, cărora dorim să le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem să arătăm că un stil de viată sănătos este posibil chiar si atunci cand avem un program incărcat, de aceea vom oferi clientilor mai mult decat simple produse, ci adevărate experiente.
În 2016, UNIQA va lansa două noi produse de sănătate, unul destinat persoanelor fizice si altul destinat companiilor care vor să aibă angajati sănătosi pentru o afacere sănătoasă. Cele două produse cu care venim in intampinarea clientilor nostri sunt inovatoare pe piata asigurărilor de sănătate din Romania si includ beneficii care incurajează un stil de viată sănătos. Cu ajutorul lor ne propunem să schimbăm mentalitatea existentă in acest moment in piată” completează Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

”UNIQA Asigurări devine pe zi ce trece un sustinător tot mai puternic al sportului si culturii. Considerăm că ambele se integrează in campania noastră ”Gandeste-te să ai curaj să fii fericit”, prin care indemnăm angajatii si clientii să fie proactivi si să caute bucuria in fiecare moment, in fiecare intamplare din viata lor.” spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

UNIQA Insurance Group operează pe piata romanească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere si de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pietei romanesti de asigurări generale si furnizează servicii pentru mai mult de 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupă permanent si acordă o mare importantă dezvoltării de produse si de solutii de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viată modern si dinamic.

În 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurărilor de viată, lansand compania UNIQA Asigurări de viată. Cu produse de asigurare de viată mixte, la termen si de grup, dar si cu experientă si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client in parte, găsind solutiile de asigurare potrivite.

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tări si 22.000 de angajati, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 10 milioane de clienti. În Austria, UNIQA detine o cotă de piată de 22% si a fost desemnată timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicatiei Reader's Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine două branduri puternice, care ii oferă o bază solidă pentru cresterea viitoare. UNIQA operează in 15 tări din Europa Centrală si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurări in Italia, Elvetia si Liechtenstein.