Un an de Fidelicard la Bucuresti Mall si Plaza Romania - 1 milion de lei in puncte si premii afaceri romania

etichete afaceri:
frantei  hitch  franciz  pozitie  africa  schnitte  pay  padurile  dolari   lunch  adul  bilete  doina  enhancement  suprafetei  finantate   recordman  petrom>festivalul  paginilor  10809000  bilunare  brooks  univers  apache  sierra  personalit  determinarea  produce  vicepresedinte  indispensabila 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Un an de Fidelicard la Bucuresti Mall si Plaza Romania - 1 milion de lei in puncte si premii

sursa: www.smartfinancial.ro
De cand a fost lansat, in septembrie 2014, Fidelicard, programul de loializare al Bucuresti Mall si Plaza Romania, cel mai mare de acest gen implementat de un centru comercial din Romania, le-a acordat clientilor numeroase puncte si a oferit premii a căror valoare totală se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.

Se estimează că, la finalul acestui an, 25.000 de clienti ai Bucuresti Mall si Plaza Romania vor detine cate un Fidelicard. Valoarea totală a punctelor si premiilor acordate prin programul de loializare se ridică la aproximativ un milion de lei. Tipul preferat de Fidelicard este Standard, disponibil pentru persoanele peste 26 de ani si care include toate beneficiile cardului (detinut de 70% dintre posesorii de Fidelicard), urmat de Junior cu 30%, gandit special pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, pentru care orice cumpărătură făcută in magazinele partenere specializate in produse pentru tineret dublează punctele acumulate.

Programul si-a atins scopul: a fidelizat clientii ambelor mall-uri, care sunt incantati să vină la shopping si să obtină extrabeneficii de fiecare dată cand fac cumpărături. Printre rezultatele vizibile ale programului Fidelicard se numără cresterea frecventei achizitiilor realizate de clienti in ambele mall-uri, dar si a sumei cheltuite la fiecare vizită.

Anchor Grup a pus Fidelicardul la dispozitia clientilor celor două mall-uri in toamna anului trecut. Programul de loializare a oferit oportunitatea de a castiga extrabeneficii, de pildă, cadouri, vouchere, dar si multe alte premii, de la masini BMW pană la city break-uri lunare si 1.000 de euro in puncte pe Fidelicard, puncte ce pot fi folosite la cumpărături in cele două centre comerciale.

În februarie 2015, la sase luni după lansarea programului de loializare, zece posesori de Fidelicard - care s-au inscris la Marile Loterii din Bucuresti Mall si Plaza Romania in perioada septembrie 2014 - ianuarie 2015 - au castigat premii cu o valoare totală de aproximativ 200.000 lei, care au constat in: două masini BMW seria 1, patru iPad mini, două iPhone 5S si două console PlayStation 4. Marile Loterii au avut un real succes, fapt reflectat de participarea a peste 2.500 de clienti ai celor două mall-uri.

În 2015, Fidelicard oferă o nouă oportunitate de a castiga premii lunare importante, de care clientii Bucuresti Mall si Plaza Romania pot beneficia pană la finalul anului. Fiecare client care cumpără bunuri sau servicii in valoare de 100 de lei primeste un bilet la Loteria Lunară Fidelicard. Astfel, cele două mall-uri oferă in total 22 de city break-uri intr-o capitală europeană pentru două persoane si 22 de premii in puncte pe Fidelicard a cate 1.000 euro fiecare, in total 22.000 euro (97.240 de lei). Valoarea tuturor premiilor Loteriei Lunare Fidelicard depăseste 253.000 de lei. Loteriile lunare s-au dovedit atractive si acest lucru se vede prin numărul foarte mare de clienti inscrisi.

Pentru următorul an de Fidelicard, echipele de management ale ambelor mall-uri plănuiesc să implementeze noi campanii, cu surprize si premii si mai atractive pentru clientii centrelor comerciale.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) este gratuită. Mai multe detalii se pot afla la Info Desk si pe pagina www.fidelicard.ro.