Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l afaceri romania

etichete afaceri:
accesare  sisteme  stari  televiziunile  podoabe  hotararea  02032009  amanet  finala  constructorilor  promisiune  aversiunii  stroescu  alimente  circul  presteaza  atras  noii  instabila  reinhard  wells  ds2h  incity  casierii  seniorvisualbi  medicamentoasa  nuk  naţional  fooda  procesatori 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l

sursa: www.smartfinancial.ro
Tuborg lansează berea fără alcool, cu 100% ingrediente naturale, "pentru ca tu să te poti bucura oricand de gustul premium al berii si să spui DA oricărei provocări", spun oficialii companiei. Tuborg 0,0% alcool reprezintă, astfel, o alternativă la alte băuturi răcoritoare consumate in orice ocazie pe parcursul unei zile, fără restrictii.

“Tuborg 0,0% alcool propune consumatorilor o experientă nouă, combinand gustul premium care ne recomandă cu posibilitatea de a putea fi savurat in orice moment al zilei. Tehnologia unică in Romania in combinatie cu retetele traditionale, folosite pentru producerea noului Tuborg 0.0%, ne permit să păstrăm inalta calitate care ne-a consacrat, acel “state-of-the-art”, si in productia de bere fără alcool”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg 0,0% alcool este un produs 100% natural, care păstrează gustul similar al berii care contine alcool, printr-o tehnică specială. Astfel, tehnologia de distilare sub vid, la rece, prin care este produsă berea Tuborg fără alcool, permite indepărtarea atentă a alcoolului din berea finită, obtinandu-se un produs cu un continut de alcool de 0.0% .

Tuborg fără alcool poate fi savurată in orice loc, cu orice ocazie, fie acasă, relaxat, pe canapea, fie in cafenele, restaurante sau bistro-uri. Consumatorii pot alege varianta potrivită pentru ocazia potrivită, dintr-o gamă variată de ambalaje, la sticlă de 0,5l si 0,33l, precum si la doză de 0,5l.

În plus, in segmentul de beri non-alcoolice, Tuborg propune doza cu senzor termic, a cărui culoare se schimbă din galben in verde atunci cand aceasta are temperatura optimă de consum.

Tuborg este prezent in Romania din anul 1997, iar in prezent detine o pozitie puternică pe segmentul premium, remarcandu-se ca un brand inovator, dinamic, in permanentă expansiune. Muzica face parte din ADN-ul mărcii Tuborg si este o directie importantă de comunicare, adresandu-se tinerilor activi, dinamici si care nu se tem de schimbări.