Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l afaceri romania

etichete afaceri:
telemea  portabil  partenere   eligibil  mamaia  educarea  traditii  organizezi  subventiile  maturitatii  inscriu  achizitilor  inchiria  lunii  olimpiadei  suplimentat  rocket  reiau  cunostinte  benz  disaster  r  interbrew  expo  valorea  circle  white  demisiei  operationalul  debuteaza 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l

sursa: www.smartfinancial.ro
Tuborg lansează berea fără alcool, cu 100% ingrediente naturale, "pentru ca tu să te poti bucura oricand de gustul premium al berii si să spui DA oricărei provocări", spun oficialii companiei. Tuborg 0,0% alcool reprezintă, astfel, o alternativă la alte băuturi răcoritoare consumate in orice ocazie pe parcursul unei zile, fără restrictii.

“Tuborg 0,0% alcool propune consumatorilor o experientă nouă, combinand gustul premium care ne recomandă cu posibilitatea de a putea fi savurat in orice moment al zilei. Tehnologia unică in Romania in combinatie cu retetele traditionale, folosite pentru producerea noului Tuborg 0.0%, ne permit să păstrăm inalta calitate care ne-a consacrat, acel “state-of-the-art”, si in productia de bere fără alcool”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg 0,0% alcool este un produs 100% natural, care păstrează gustul similar al berii care contine alcool, printr-o tehnică specială. Astfel, tehnologia de distilare sub vid, la rece, prin care este produsă berea Tuborg fără alcool, permite indepărtarea atentă a alcoolului din berea finită, obtinandu-se un produs cu un continut de alcool de 0.0% .

Tuborg fără alcool poate fi savurată in orice loc, cu orice ocazie, fie acasă, relaxat, pe canapea, fie in cafenele, restaurante sau bistro-uri. Consumatorii pot alege varianta potrivită pentru ocazia potrivită, dintr-o gamă variată de ambalaje, la sticlă de 0,5l si 0,33l, precum si la doză de 0,5l.

În plus, in segmentul de beri non-alcoolice, Tuborg propune doza cu senzor termic, a cărui culoare se schimbă din galben in verde atunci cand aceasta are temperatura optimă de consum.

Tuborg este prezent in Romania din anul 1997, iar in prezent detine o pozitie puternică pe segmentul premium, remarcandu-se ca un brand inovator, dinamic, in permanentă expansiune. Muzica face parte din ADN-ul mărcii Tuborg si este o directie importantă de comunicare, adresandu-se tinerilor activi, dinamici si care nu se tem de schimbări.