Trei noi modele de camere video Sony: Bloggie, Bloggie Duo si Bloggie 3D afaceri romania

etichete afaceri:
recompenseaza  dezvoltam  bram  interviurile  corega  lexmark  amzei  solicitante  normal  sarcini  latur  pretabila  ciclu  presta  usturoiu  lisabona  locatia  mexicului  franciz  minimum  electrocasnicele  visul  sustenabil  psihologice  adaposturile  sortimente  europene  exprimarea  deluroase  sure 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Trei noi modele de camere video Sony: Bloggie, Bloggie Duo si Bloggie 3D

sursa: www.smartfinancial.ro
Continuand să inoveze in domeniul dimensiunilor camerelor video, Sony a prezentat recent noile modele Bloggie HD, intr-o serie de camere video atractive si economice. Camerele Sony Bloggie HD includ caracteristici unice categoriei de dispozitive compacte, oferind in acelasi timp inregistrări video MP4 de inaltă calitate, dar si fotografiere sau posibilităti de impărtăsire cu prietenii a amintirilor multimedia.

Linia de dispozitive portabile, dezvoltată pe baza recent lansatului Bloggie Touch, aduce noi capabilităti, precum tehnologia 3D, ecran dublu si comenzi facile. Cu modelele Bloggie, Bloggie Duo si Bloggie 3D, utilizatorul poate captura momentele importante, Full HD 1920x1080, sub formă de fisiere video MP4, dar si fotografii cu rezolutie de 5 megapixeli, dar intr-o nouă modalitate, oriunde, oricand.

“O dată cu cresterea popularitătii camerelor de buzunar, nu vrem să oferim doar simple solutii compacte de capturare video si foto, ci vrem să creăm dispozitive distractive si diferite, păstrand aceeasi marcă a calitătii,” declară Andy Bubala, director al categoriei de camere video Sony Electronics. “Cu Sony pavand drumul către divertismentul 3D, această tehnologie reprezintă caracteristica ideală de adăugat familiei Bloggie.”

Întreaga familie Sony Bloggie HD este alcătuită din modele compacte si elegante, usor de utilizat, ce combină partea de hardware si software cu integrarea perfectă a serviciilor de socializare in retea, pentru capturare multimedia facilă si intuitivă, alături de capacitatea de partajare a fisierelor cu prietenii.

Modelele beneficiază de următoarele caracteristici: Senzor CMOS “Exmor”, pentru fisiere video de mare rezolutie, imagini statice bogate in detalii clare, cu mai putin zgomot, chiar si in conditii dificile de iluminare; Capturare diversă & redare, pentru ajustarea automată a interfetei de vizualizare, pe verticală sau orizontală, fie pentru capturare, fie pentru vizualizare; Înregistrare duală, cu posibilitatea de fotografiere in timpul inregistrării video; Focalizare automată / Macro automat - focalizare clară a obiectelor de aproape, de pană la 4 inci depărtare; Functie “Share it Later” pentru a putea face tag pe clipurile si imaginile dorite pentru upload online, fie că utilizatorul foloseste un PC sau un Mac.

Modelele dispun de stabilizare de imagine SteadyShot, pentru clipuri nemiscate, tehnologie de recunoastere a fetei, pentru a pune in valoare chipurile, corectand automat expunerea, un brat USB pentru alimentare facilă si upload instant in computer, memorie internă, acumulator incoporat reincărcabil, aplicatie integrată Bloggie si iesire HDMI, pentru ca utilizatorul să se bucure de continut, pe un televizor HD.

Seria Sony Bloggie se intregeste cu trei modele, fiecare aducand o valoare adăugată acestei game. Prima cameră de buzunar 3D HD din lume*, modelul inovator Bloggie 3D (MHS-FS3) beneficiază de două obiective, doi senzori de imagine, microfon stereo si lumină LED incorporată pentru capturarea clipurilor video si a imaginilor, in 3D sau 2D. Continutul poate fi redat in 3D, fără ochelari, pe ecranul LCD de 2,4 inci al camerei sau cu ochelari 3D pe orice televizor 3D HD, precum noul model BRAVIA KDL-HX820 de la Sony, prezentat, de asemenea, tot astăzi.

Seria de camere HD portabile oferă si optiunea de ecran dublu, precum modelul Bloggie Duo (MHS-FS2). Camera compactă dispune de două ecrane LCD vibrante - de 2,7 inci pe spate si 2 inci frontal, sub obiectiv - pentru noi modalităti de a vă inregistra pe dvs. sau pe prieteni, in clipuri video Full HD sau in imagini de 5,1 megapixeli. Modelul Bloggie Duo beneficiază de o lumină LED incorporată si este disponibil in patru culori elegante - violet si alb.

Un model entry completează trioul de noi modele Bloggie, oferind entuziastilor un dispozitiv puternic si destept, un partener perfect pentru călătorii, la un pret accesibil. Modelul MHS-FS1 beneficiază de un design compact, usor, cu un ecran generos de 2,7 inci, fiind disponbil in variantele de culoare negru sau alb.

Cu aplicatia Bloggie integrată, pentru Mac si Windows, nu a fost niciodată mai usor să partajati clipurile video si fotografiile online. Împărtăsiti-le privat, cu prietenii si familia, folosind Personal Space de la Sony sau deveniti vedeta Internetului cu suportul integrat pentru Facebook, YouTube, Flickr si Picasa Web Albums.

Cu grupurile Personal Space Sharing, mentinerea prietenilor si a familiei aproape prin partajarea celor mai recente imagini este foarte la indemană. Nu mai este nevoie să tastati de fiecare dată lungi liste de adrese de e-mail sau să vă bateti capul cu atasamente mari si care se incarcă greu, de fiecare dată. Doar adăugati fotografii si clipuri video pe grupul de Sharing, prin optiunea “Share it Later” sau prin aplicatia Bloggie, iar prietenii si familia sunt la doar un click distantă de la bucuria vederii frumoaselor momente trăite de dumneavoastră, fără ca acestia să mai fie nevoiti să treacă prin vreun proces de inregistrare.

Pozele si clipurile video partajate pot fi vizualizate impreună cu familia si prietenii, departe de PC, gratie aplicatiilor pentru iPhone si Android. Suportul pentru BRAVIA si DASH va fi disponibil spre sfarsitul anului, oferind chiar si mai multe posibilităti de vizualizare.

Modelele MHS-FS1 si MHS-FS2, ambele cu memorie internă de 4GB, vor fi disponibile din martie 2011. Modelul MHS-FS3 cu memorie internă 8GB va fi disponibil din aprilie 2011.