Top Gear Awards 2011 - Premiile Top Gear 2011 afaceri romania

etichete afaceri:
gigi_nemuritor@yahoocom  heitman  depinde  mina  consortiul  propun  pretios  identitate  evaluarilor  stimuleze  lubella  regulate  centrului  treizeci  columbia  element  apoi  temporare  procesorul  zvonurile  turdean  arobs  permite  impulsion  marketing  fm  expotek  economise  investitie  agri 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Top Gear Awards 2011 - Premiile Top Gear 2011

sursa: www.smartfinancial.ro
Celebrul eveniment de la Londra, se mută, in fiecare an la Bucuresti: pentru al doilea an, in Romania, s-au decernat premiile Top Gear in cadrul unui eveniment exclusivist, organizat de echipa din Romania, pe 12 decembrie 2011 la Hotel Intercontinental.

La capătul unui an intreg, după ce au testat sute de masini, Top Gear isi celebrează, in stil propriu, fără vren juriu scrobit, doar cu oamenii din echipă, alături de Clarkson, Hammod si May, masinile pe care le-a criticat, le-a căutat nod in papură, le-a ridiculizat, sau - dimpotrivă! - in fata cărora si-a scos pălăria. Pentru că atunci cand alegerea se face cu sufletul, nu ai nevoie de alte repere.

Cu alte cuvinte, echipa Top Gear a selectat masina cea mai bună din categoria ei, iar dintre acestea a ales cel mai tare model din ultimele 12 luni. În acest an, premiile au mers către Ferrari, Opel, Ford, Mercedes, Range Rover, BMW, Audi, Lamborghini, Citroen, Volkswagen, Kia.

Iar castigătorii sunt:

MAsINA ANULUI&SUV-UL ANULUI - RANGE ROVER EVOQUE


Multi au crezut că a produce lux pentru mase e o luptă in amonte, destinată din start esecului. Pe urmă, insă, a apărut Evoque, si totul s-a schimbat. Iar cand tot acel lux accesibil vine in interiorul unui off-road-er capabil, avem toate ingredientele pentru SUV-ul anului 2011.


CEL MAI BUN INTERIOR - AUDI S8


În anul 2011 după Hristos, e greu să mai găsesti interioare de proastă calitate. si totusi, interiorul lui Audi S8 reuseste să iasă in evidentă prin ergonomie, design si functionalitate cam in acelasi mod in care s-ar remarca Monica Belucci la un concurs de Miss. OK, fetele sunt misto, dar tu stii unde te-ai duce...

CEA MAI INTELIGENTĂ MAsINĂ COMPACTĂ - FORD FOCUS

Noul Ford Focus devine un fel de Clasa S in segmentul său, pentru că vine plin de tehnologie inteligentă - genul de dotări care pe Stig l-ar face să mănance cretă de nervi, dar care pentru un sofer normal sunt mană cerească.

BREAK-UL ANULUI - FERRARI FF


Are trei usi, sistem start/stop, o banchetă rabatabilă fractional si suficient spatiu in portbagaj pentru o mică vacantă. Totusi, are si un V12 de aproape 6,3 litri, cel mai mare motor montat vreodată intr-un Ferrari. Da, concediul va fi scurt, dar va cuprinde toată Europa...

MAsINA ANULUI DUPĂ RICHARD - BMW SERIA 1 M COUPE

Cea mai bună - si mai scurtă - descriere a masinii ăsteia este următoarea: „agitată”. Cu toate astea, reuseste să complimenteze soferul, dandu-i senzatia că e un pilot mult mai bun decat este defapt, in timp ce incearcă să piardă cat mai putini din cei 335 de cai putere pe mica suprafată de contact dintre asfalt si anvelope.

CEL MAI FRUMOS COUPE CU PATRU UsI - MERCEDES-BENZ CLS

CLS este masina care stă intr-un loc al ei, acolo langă celelalte nise pe care le-am văzut dezvoltate in ultimii zece ani, iar atata vreme cat inginerii nu vor face nimic gresit, va rămane singura alegere posibilă pentru cei care apreciază originalitatea designului.

CEL MAI BUN HOT HATCH - OPEL CORSA OPC NURBURGRING

Atacă un viraj drapta cu suficient curaj si Corsa se agată cu destulă hotărare pentru a-ti dezlipi fata de pe cap, pană cand orbita dreptă se suprapune peste ochiul stang, gura e la jumătatea gatului iar a respira devine un proces extrem de dificil.

SUPERCARUL ANULUI - LAMBORGHINI AVENTADOR

Este o adevărată fortă a naturii, cu cei 700 de cai ai săi, insă nu se va juca cu viata ta asa cum făcea pe vremuri un Diablo. Nu interpreta asta ca pe o lipsă de caracter, ci ca pe o modificare a ADN-ului pe care orice specie o suferă pentru a se adapta noilor conditii.

MAsINA MICĂ A ANULUI - VOLKSWAGEN UP!

Să-l numesti un mini-Golf ar insemna să-i faci un foarte mare deserviciu - e mult mai bun de atat. Are tone de spatiu pentru pasageri intr-un cadru cu 30 de centimetri mai scurt decat o Panda, cantăreste mai putin de o tonă. E cea mai isteată masină mică de pe piată. E esentă distilată de Volkswagen.

MAsINA ECOLOGICĂ A ANULUI - OPEL AMPERA


Opel Ampera este aici ca un exemplu al unei tehnologii care a reusit să se strecoare pe sub radarul oficial si să castige provocarea ecologismului prin discretie. Cu alte cuvinte, mai usor de inteles (si de scris, te asigur), Opel Ampera depăseste nivelul de hibrid obisnuit, aducand si mai aproape ideea de automobil electric. Na, că nu mi-a iesit.

CHILIPIRUL ANULUI - KIA PICANTO

Faptul că cei de la Kia fac masini bune nu mai e de mult un secret pentru nimeni. Faptul că sunt si relativ mai ieftine decat oferta concurentei, din nou, n-ar trebui să vină ca o surpriză. Însă atunci cand pretul scăzut reuseste să se imbine atat de bine cu o calitate bună a executiei, e timpul pentru un premiu.

MAsINA DE FAMILIE A ANULUI - CITROEN DS5

Acesta este, mai mult sau mai putin, un premiu pentru curaj. Pentru curajul de a face ceva diferit, pentru că cea mai mare problemă actuală a lumii auto este lipsa de originalitate. Ei bine, DS5 o are din plin, iar ceea ce mai are este un sistem hibrid cu motor diesel, spatiu pentru cinci adulti si un portbagaj pe măsură.

CEA MAI BUNĂ DECAPOTABILĂ - FERRARI 458 SPIDER

Putine lucruri rele se pot spune despre Ferrari 458, si chiar si acelea sunt spuse la betie. Posibilitatea de a indepărta plafonul si de a te bucura de trecerea aerului direct pe deasupra capului cu viteze de peste 250 km/h n-avea cum să ingroase lista, ci doar să necesite si mai mult alcool.

PREMIUL PENTRU CEL MAI SPECTACULOS BURNOUT- GOOD YEAR

“Există mai multe moduri in care poti face o listă cu cele mai bune masini ale anului. Top Gear insă nu se ascunde după punctaje sau jurii, ci face pur si simplu alegerile după sufletul masinii. Prin urmare, fiecare dintre fiarele castigătoare este acolo pentru că ne-a impresionat cu ceva. Pentru noi e o incantare să punem cap la cap lista la fiecare sfarsit de an, pentru că ne simtim ca in copilărie, cand visăm la garajul nostru de vis. Iar pentru cititorii nostri ne dorim să fie un reper pentru momentele grele in care vor avea de ales”, a declarat Costin Giurgea, Publisher Top Gear.

În revista Top Gear, din luna decembrie, sunt prezentate laureatele anului 2011 iar pană la finalul lunii decembrie, pe site-ul www.topgear.ro/awards cititorii revistei isi pot alege premiantii lor.

Top Gear este un produs original BBC. Revista Top Gear, emisiunea Top Gear si topgear online au la bază pasiunea pentru masini, prietenia, autoironia si ating audiente uriase. Fiecare editie a emisiunii Top Gear e urmarită de peste 350 de milioane de fani din toată lumea. Revista Top Gear are 24 de editii internationale si aproape 15 milioane de cititori.