TIBCO si KIDEX - intre 29 mai si 1 iunie 2014, la Romexpo afaceri romania

etichete afaceri:
integr  comenteaz  5230  grigore  zoo  indeplinesc  planificat  tranzitul  date  hurghada  coco  punem  europenii  evolio  baumix  crede  boon  descoperi  deta  bruckenthal  apcom  designers  xvii  caine  leaseplan  inditex  ostrov  contribuind  andu  aduceti 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

TIBCO si KIDEX - intre 29 mai si 1 iunie 2014, la Romexpo

sursa: www.smartfinancial.ro
Inceputul verii aduce la ROMEXPO doua evenimente pentru publicul larg - TIBCO - Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, in Pavilionul Central ROMEXPO, vizitatorii vor avea ocazia sa regaseasca intr-un singur loc o mare varietate de produse ce pot fi achizitionate la preturi avantajoase. De la parfumuri si cosmetice pana la haine, accesorii pentru bucatarie si produse naturiste, cei care vor trece pragul TIBCO vor beneficia de reduceri speciale oferite de expozanti. Eveniment de traditie, TIBCO vine in acest an si cu un program de activitati sportive deschis oricarui doritor de miscare in aer liber.

In paralel cu TIBCO, la ROMEXPO are loc KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii. Astfel si cei mici vor avea ocazia sa fie rasfatati, atat prin multitudinea produselor prezentate de expozanti dar si prin programele interactive care ii asteapta.

Pentru ca evenimentul se desfasoara in apropierea zilei de 1 iunie, copiii vor gasi la KIDEX cel mai distractiv loc de joaca, prin intermediul atelierelor de pictura, a terenurilor de tenis special amenajate dar si prin momentele artistice desfasurate pe scena KIDEX. In plus, doritorii pot beneficia de plimbari cu masini de epoca pe parcursul tuturor zilelor de eveniment.

TIBCO si KIDEX reunesc cea mai atractiva oferta de cumparaturi si petrecere a timpului liber, la preturi unice!

Programul de vizitare al evenimentelor este:

29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00

1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Intrarea este libera.