Tetra Pak - campanie integrata de promovare a laptelui UHT afaceri romania

etichete afaceri:
conflictele  favorit  accentuata  numeroas  tchibo  abel`s  cityuniversity  procter  lipatti  crowdfunding  realizabil  persoane  virunga  elp  rimeaza  contractanti  descoperire  tribuna  viorel  tranzitia  secundaramp;#259;  imparatul  scil  clujene  sacul  pieire  donatii  traditionale  prefabricate  credit 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Tetra Pak - campanie integrata de promovare a laptelui UHT

sursa: www.smartfinancial.ro
Tetra Pak lanseaza o campanie de informare si promovare a beneficiilor laptelui prelucrat prin tehnologia UHT (Ultra High Temperature), relateaza Magazinul Progresiv, citata de www.SMARTfinancial.ro.

Aceasta va cuprinde site-ul www.lapteuht.ro, panouri publicitare in statiile de metrou, articole in reviste de life-style, spoturi difuzate in cinematografe, brosuri pentru conferinte de specialitate si pentru elevii ciclului primar.

Considerata cea mai importanta inovatie in industria alimentara din ultimii 50 de ani, tehnologia aseptica a imbunatatit distributia produselor alimentare perisabile.

Laptele UHT si produsele lactate, nu necesita refrigerare in timpul transportului si al depozitarii, pentru a ajunge la consumatori in conditii optime de calitate.

Aceste produse, pana acum atat de perisabile, pot fi pastrate in ambalajele aseptice cateva luni, la temperatura mediului ambiant.

Secretul inovatiei consta in incalzirea laptelui timp de 2 - 4 secunde la o temperatura ridicata (135-150?C), ceea ce permite inactivarea microorganismelor fara a fi afectate gustul si valoarea nutritiva.

Urmeaza apoi ambalarea aseptica in conditii stricte de igiena, inlaturandu-se complet orice posibilitate de recontaminare.

Pentru a mentine aceeasi calitate pana la momentul consumarii este utilizat un ambalaj special format din 7 straturi succesive de carton, folie de aluminiu si polietilena alimentara care impiedica deteriorarea laptelui si il protejeaza de contactul cu lumina si oxigenul (doi factori ce contribuie la degradarea vitaminelor din lapte).

Articol bazat pe un material furnizat de revista Magazinul Progresiv.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©