Telekom Romania introduce noi facilitati pentru serviciile Telekom TV afaceri romania

etichete afaceri:
lucent  eolian  05012009  links  accentuate  so  demnitari  adjunct  intreprins  antreprenor  termpleton  evaluării  pichler  incununat  cf  pedepseste  ludic  let  romgaz  olx  serra  interactiona  whopper  mixere  nadejde  recomandari  viatafaracashro  rezultat  spencer  transformand 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Telekom Romania introduce noi facilitati pentru serviciile Telekom TV

sursa: www.smartfinancial.ro
Ca parte a eforturilor de a oferi clientilor săi o experientă completă multi-ecran, Telekom Romania introduce, incepand cu această lună, functionalităti suplimentare pentru clientii Telekom ai serviciilor de televiziune.

Astfel, clientii Telekom TV Interactiv pot beneficia de functionalitatea Media Player. Aceasta permite redarea de imagini, videoclipuri si filme, muzică si inregistrări audio de pe orice dispozitiv USB direct pe ecranul televizorului, conectand un memory stick sau un hard-disk la portul USB de pe panoul din spatele receiverului. Pot fi redate fisiere video si audio tip MP3, MP4, MKV, AVI si imagini tip JPEG, PNG, BMP. Media Player este oferit in mod exclusiv si gratuit de către Telekom clientilor de televiziune interactivă.

În plus, si utilizatorii platformei Telekom TV Web&Mobile pot accesa acum programe TV difuzate cu pană la o săptămană in urmă prin intermediul functiei Arhiva TV. Optiunea se poate folosi accesand sectiunea Program TV si selectand de acolo orice emisiune a cărei difuzare s-a incheiat si are simbolul de redare. Arhiva TV a fost disponibilă pană la acest moment exclusiv pentru clientii TV Interactiv.

În plus, prin intermediul optiunii Înregistrări in Cloud Plus, clientii Telekom TV pot inregistra si stoca in contul de cloud asociat pană la 100 de ore de continut TV SD sau pană la 42 de ore de continut TV HD (filme, emisiuni, competitii sportive). Abonamentul lunar este de 6 lei cu TVA inclus. Înregistrările pot fi programate de pe TV - pentru clientii care au serviciul Telekom TV Interactiv, sau de pe www.telekomtv.ro, respectiv prin intermediul aplicatiei Telekom TV, continutul respectiv putand fi accesat de pe orice alt dispozitiv asociat aceluiasi cont.

Functionalitatea este disponibilă si in mod gratuit, toti clientii Telekom TV Interactiv si Telekom TV Web & Mobile avand posibilitatea de a inregistra pană la 30 de ore de continut TV SD sau pană la 13 ore de continut TV HD in contul personal de cloud.

Platforma Telekom TV Web & Mobile, care include www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV din Google Play sau App Store, poate fi accesată de pe un număr maxim de 5 dispozitive pentru a urmări continutul preferat.