TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului sau de internship afaceri romania

etichete afaceri:
atlet  politician  burns  diablo  farmec  cobalt  campionatului  umarul  continuand  filtrele  dec  obligatiuni  467000  rezumatul  cantitatilor  automatizat  gripen  blogurilor  w110  antique  postmoderna  hostess  ninja  garantor  didi  iluminate  posdru  bransa  pokerul  168 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului sau de internship

sursa: www.smartfinancial.ro
Noua masteranzi si studenti in an terminal de la facultăti cu profil tehnic vor beneficia de sesiunea de iarnă a programului de internship organizat de TeamNet, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii IT&C de pe piata din Romania. Pană la finalul anului, alte 20 de pozitii vor fi disponibile.

Candidatii au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioadă de trei luni, alături de o echipă specializată in domeniile pe care le studiază in facultate, de la programare Java si Net, pană la administratea bazelor de date si analiza de business. În plus, pe toată perioada stagiului, studentii interni vor primi o sponsorizare lunară.

„Am obtinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate in anii trecuti. Am reusit să identificăm candidati cu un potential ridicat care ulterior s-au specializat rapid intr-un anumit domeniu. Tocmai de aceea, 85% dintre participanti au fost cooptati pentru joburi permanente in cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu, Solutions Manager TeamNet.

Înscrierile pentru sesiunea de iarnă a programului de internship vor avea loc pană la data de 28 februarie, urmand ca rezultatele selectiei să fie comunicate in luna martie. În procesul de selectie, vor fi luati in considerare doar candidatii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic in matematică, statistică si algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare intr-un limbaj larg utilizat, la care se adaugă abilităti de comunicare si de rezolvare a problemelor.

Prin intermediului programului de internship, TeamNet a identificat si a pregătit viitorii specialisti din industria de IT&C, astfel că acesta reprezintă o prioritate pentru companie. „TeamNet acordă o atentie mare atat procesului de recrutare a candidatilor, cat si pregătirii lor profesioanle. Studentii au sansa de a lucra in cadrul unor proiecte extrem de complexe, de la localizarea pe hartă a speciilor pe cale de disparitie in zone protejate, trecand prin managementul traficului naval pe Dunăre si al activitătilor de pescuit, la alertarea in situatii de urgentă prin intermediul UAV-urilor”, a adăugat Bogdan Nedelcu.

Din anul 2010 pană in prezent, 150 de studenti si masteranzi cu rezultate scolare exceptionale au fost interni in cadrul TeamNet. Compania incurajează dezvoltarea tinerilor din Romania, oferindu-le acestora posibilitatea dobandirii unei experiente valoroase in domeniul IT&C.

Programul de internship face parte din platfoma academică Think'n'Do, lansată de TeamNet. În cadrul acestei platforme sunt incluse si o serie de programe de cercetare academică, cum ar fi competitia Eye in the Sky, prin intermediul căreia studentii au oportunitatea de a beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pentru a realiza o cercetare pe care o pot integra in lucrarea de diplomă. Un alt proiect academic este Sky Senzor, care constă in dezvoltarea de aplicatii hardware si software pe baza imaginilor video obtinute cu ajutorul senzorilor instalati pe avioanele de tip UAV. Autonomous UAVs vizează realizarea unei platforme de management pentru UAV-uri care să permită executarea unor misiuni de către un avion sau un grup de avioane cu caracter autonom. Opinion Mining & Big Data abordează teme legate de analiza volumelor mari de date si a textelor generate in zilele noastre.

Mai multe detalii despre programul de internship găsiti pe pagina http://thinkndo.teamnet.ro/internship.shtml

Din 2001, TeamNet si-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai importanti producători de solutii software integrate din Romania. Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Bruxelles, Chisinău si Belgrad si o locatie parteneră in Ankara, TeamNet oferă servicii integrate complete, de la analiza, dezvoltarea si implementarea de solutii software la cheie, la servicii complexe de comunicatii si infrastructură hardware, pentru clienti nationali si internationali. În prezent, grupul TeamNet are angajati peste 500 de specialisti. Cifra de afaceri a grupului TeamNet atingea 34 milioane EUR la sfarsitul anului 2011, inregistrand astfel al cincilea an de cresteri consecutive.