Team building la ski - propunere lansata companiilor de catre Pingu Ski afaceri romania

etichete afaceri:
corporation  imbina  snspa  alternative  koh  pregatim  2gb  playstation  reusita  bucat  asigur  lugera  timpurie  173  423  finanteaza  editie   mag  terasa  ruukki  women  warehouse  frigidere  presedintiei  tabla  ilfov  chisinau  marcante  alumni  urmare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Team building la ski - propunere lansata companiilor de catre Pingu Ski

sursa: www.smartfinancial.ro
Zapada a sosit in sfarsit la munte, iarna s-a instalat in Romania cu foarte mare intarziere. In sfarsit, pasionatii de ski au la dispozitie partii cu zapada naturala, chiar in tara noastra. In acest context, Pingu Ski promoveaza oferta pentru companii, carora le propune o altfel de vacanta pentru angajati - o misiune de team building, la finalul careia echipa va avea sansa sa functioneze mai eficient.

Scoala de ski Pingu poate oferi, prin instructorii sai, lectii de ski indiferent de nivelul participantilor. O astfel de experienta pentru echipele din companii poate fi organizata oriunde pe Valea Prahovei - Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal... chiar si in Poiana Brasov. "Participantii se vor destinde si se vor distra, se vor apropia unul de altul, dar lectiile de ski sunt in cele din urma lectii, deci o treaba serioasa aplicata intr-un mod placut - o activitate perfecta de team-building, la indemana tuturor", se precizeaza pe www.pinguski.ro.

Fiind atat de aproape de Bucuresti, dar si de alte mari orase din tara, Valea Prahovei si implicit lectiile de ski sunt accesibile usor chiar si pentru programe de 1-2 zile ori de week-end. Instructorii Pingu Ski pot ajuta pentru realizarea unei experiente inedite pentru companii, putand stabili un program personalizat.

Instructorii PINGU pot oferi o experienta valoroasa fiecarui individ din echipa, realizand in acelasi timp o legatura intre componentii acesteia. Lectiile de ski sunt placute, ii vor destinde pe toti, vor rezulta amintiri, fotografii si o pasiune comuna la nivelul echipei, promit reprezentantii Pingu Ski.

Grupul va deveni o echipa mai unita in cadrul companiei, experienta va ajuta cu siguranta in activitatea ulterioara in cadrul firmei. Conform Pingu Ski, increderea si respectul intre persoane vor spori, comunicarea va fi mai usoara, mai naturala.