Tchibo For Black `n White - un nou produs Tchibo in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
reedit  promotiei  on  iarn  operationala  influentele  egalitatii  moculescu  varietatii  seminarul  wopa  exceptia  ty_clevelandl9w8a@yahoocom  organizat  ui  dosinescu  scandal  valabilitatii  baias  bragadiru  formelor  rizek  sandy  l`estate  depusa  kogalniceanu  mentiune  imprumutul  dislocare  recompensat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Tchibo For Black `n White - un nou produs Tchibo in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Consumatorii de cafea din Romania au la dispozitie un nou produs Tchibo. Este vorba despre cafeaua Tchibo For Black `n White care este disponibilă in varianta măcinată de 250g si 500g sau capsule, atat in comertul traditional si modern, cat si in magazinul Tchibo din Promenada Mall.

Cafeaua Tchibo For Black `n White oferă optiunea preparării aceleiasi cafele in două moduri, neagră sau cu lapte. Datorită unui proces special de prăjire indelungată pe parcursul căruia boabele de cafea sunt prăjite de trei ori mai mult decat in cazul cafelei obisnuite, Tchibo For Black `n White oferă un gust puternic indiferent dacă este consumată neagră sau cu lapte.

Procesul de productie al cafelei Tchibo For Black `n White este unic si este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo For Black `n White, o parte dintre boabe sunt prăjite mai putin, iar cealaltă parte sunt prăjite mai indelungat. Boabele prăjite mai putin oferă noii cafele Tchibo o notă subtilă, in timp ce boabele prăjite mai indelungat asigură aroma puternică. Acestea sunt amestecate după ce sunt prăjite separat. Rezultatul constă intr-o cafea subtilă, fără acizi, puternică si aromată, o cafea care isi păstrează aroma si in combinatie cu laptele.

“Tchibo For Black `n White este gandit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui băutor de cafea: energizare si relaxare. Prin procesul special de prăjire de 3 ori mai indelungat a boabelor de cafea am reusit să obtinem o cafea care nu isi diluează gustul atunci cand adăugăm lapte, nemaifiind necesar nici un compromis. Te bucuri de un gust complet si puternic indiferent cum iti doresti să bei cafeaua: neagră si tare pentru o doză de energie sau fină si delicată, adăugand lapte, pentru relaxarea de după-amiază. Suntem convinsi că nivelul de calitate si versatilitate al produsului Tchibo For Black `n White va cuceri inimile consumatorilor din Romania “ spune Noémi Varga, Head of Marketing Tchibo Romania & Ungaria.

Chiar dacă orice cafea poate fi băută cu lapte, nu fiecare categorie isi desăvarseste aroma deplină indiferent de metoda prin care este preparată. Cafeaua prăjită un timp foarte indelungat contine, de cele mai multe ori, un nivel ridicat de acizi si substante amărui care, in combinatie cu laptele, devin si mai accentuate. Cafeaua prăjită special pentru a fi preparată cu lapte are un continut mai scăzut de substante amărui, dar isi pierde aroma puternică atunci cand este combinată cu lapte. Un tip optim de cafea are putine substante acide si amărui, dar, in acelasi timp, mentine o aromă puternică.

Compania germană Tchibo este o afacere de familie incepută in anul 1949 in Hamburg de Max Hertz si Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vanzare si aproximativ 26.000 de magazine, la care se adaugă cele online. Prin acest sistem de distributie pe mai multe canale compania oferă nu numai cafeaua si sitemul de capsule Cafissimo, dar si o varietate de produse non food care se schimbă săptămanal, precum si servicii de tipul călătorii, telefonie mobilă si energie.

În Romania istoria Tchibo incepe in 1997 cand au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate in Romania sunt: Tchibo For Black `n White, Tchibo Exclusive, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho si sistemul Tchibo Cafissimo. De asemenea Tchibo comercializează produse non food in magazinul aflat in Promenada Mall, magazin inaugurat in octombrie 2013.