SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari afaceri romania

etichete afaceri:
interactiva  praga  outside  750000  thru  retragere  mendes  satisfac  indraznete  colt  saver  termoizolatii  localitate  incorporabile  atenueaz  demna  scip  valorii  aplicatia  mitschek  turta  sinergii  mutuale  utilizati  usi  run  nesolu  luke  baby  neincrezatori 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

SSIF Broker intra pe piata de brokeraj de asigurari

sursa: www.smartfinancial.ro
SSIF Broker va oferi servicii de intermediere de asigurări, avand calitatea de asistenti in brokeraj ai Confident Broker de Asigurare. Serviciul va fi lansat luni, 15 februarie 2016. În calitate de asistenti in brokeraj, SSIF Broker va putea detine si prelucra documentele cu regim special, inainte de a le preda către brokerul de asigurare. Intermedierea asigurărilor se va putea face doar in agentiile autorizate ale SSIF Broker, de către agentii de servicii de intermediere financiară, care au obtinut autorizatia ASF pentru a putea derula activităti de brokeraj de asigurări.

“Este un moment important in istoria SSIF Broker SA, un punct de referintă pentru evolutia companiei si pentru planurile viitoare de crestere si dezvoltare. Intrarea SSIF Broker pe piata de asigurări a venit ca un pas firesc, după ce, in vara anului trecut am devenit actionari majoritari ai Confident Broker de Asigurări si, implicit, am devenit implicati si interesati de acest segment de business. Sunt increzător că in această formulă vom deveni un jucător important pe piata de asigurări din Cluj si din orasele in care suntem prezenti”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Confident Broker de Asigurări este activ Romania din anul 2010, fiind inregistrat in registrul brokerilor ASF. Din vara anului 2015, SSIF Broker SA a devenit actionar majoritar al companiei. Confident Broker de Asigurări are sediul central in Cluj si alte 5 birouri in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava si Brasov. Compania are peste 300 de clienti corporate si peste 10.000 de clienti persoane fizice.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si al SIBEX-Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Romană de Compensatie, Fondul de Compensare al Investitorilor.

SSIF Broker SA functionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a autorizatiei de negociere in Bursă nr. D8/19.04.1995 si a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numărul in registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier in promovarea pietei de capital, SSIF Broker SA s-a implicat in listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societăti din Romania, si a cotat 11 dintre cele 12 societăti listate initial la BVB, pregătind si introducand la tranzactionare un număr de 45 de societăti, printre care se numară Antibiotice Iasi, Azomures Targu-Mures, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad si altele. De asemenea, SSIF Broker este singurul emitent din Romania care a emis produse structurate si certificate cu capital protejat.

În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima si pană in prezent singura societate de investitii financiare listată la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria premium.

SSIF Broker SA Cluj-Napoca are in prezent mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice.

Cel mai important actionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social.

Capitalul social subscris si integral vărsat este in prezent de 54.039.987,04 lei.

SSIF Broker SA este o societate infiintată cu capital privat integral romanesc. Din punct de vedere al valorii tranzactiilor efectuate atat in numele clientilor, cat si in nume propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker SA s-a situat in permanentă intre primele societăti de intermediere a tranzactiilor cu valori mobiliare din tară.

În ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea in permanentă pe primele locuri.

SSIF Broker SA, are in prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava, care răspund necesitătilor clientilor societătii, facilitand relatia de afaceri cu acestia.