SSIF Broker devine BRK Financial Group afaceri romania

etichete afaceri:
seniorerp  irina  hotelurile  zei  coposu  venim  moment   incasat  pavarea  accord  vertiginos  consumator  lant  scip  alenia  instan  rowebtv  clio  japan  concerts  automatic  clifford  minolta  proprietara  punctului  mads  evaluat  prelungesc  ahmed  volatilitatii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

SSIF Broker devine BRK Financial Group

sursa: www.smartfinancial.ro
SSIF Broker, singurul intermediar listat pe Bursa de Valori Bucuresti, isi schimbă denumirea in BRK Financial Group. În urma aprobării de către Adunarea Generală a Actionarilor si a avizării Autoritătii de Supraveghere Financiară, SSIF Broker devine BRK Financial Group.

“Această rebrănduire are o simbolistică complexă, mai presus de a fi o strategie de marketing semnifică o nouă etapă in viata companiei, o reinventare a unui nou model de business, o renastere. Vrem să fim un exemplu de transparentă si profesionalism, să fim mult mai conectati la cerintele clientilor nostri si să oferim servicii financiare complete si complexe, care să plaseze BRK Financial Group in topul preferintelor investitorilor. Le multumesc actionarilor si colegilor mei pentru toate eforturile din ultima vreme si ii asigur că urmează o etapă extrem de interesantă in viata companiei”, a declarat Adrian Pop, director general BRK Financial Group.

BRK Financial Group a lansat recent noi servicii in portofoliu, si anume brokerajul de asigurări si cel de credite, dar si noi produse cu capital protejat, care completează serviciile de intermediere clasice si oferă investitorilor alternative profitabile si cu riscuri mici.

BRK Financial Group este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, si al SIBEX-Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Romană de Compensatie, Casa de Compensatie Bucuresti, Fondul de Compensare al Investitorilor.

BRK Financial Group functionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a autorizatiei de negociere in Bursă nr. D8/19.04.1995 si a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul in registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier in promovarea pietei de capital, BRK Financial Group s-a implicat in listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societăti din Romania, si a cotat 11 dintre cele 12 societăti listate initial la BVB, pregătind si introducand la tranzactionare un număr de 45 societăti printre care se numară Antibiotice Iasi, Azomures Targu-Mures, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad si altele.

În anul 2005, BRK Financial Group a devenit prima si pană in prezent singura societate de investitii financiare listată la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria I.

BRK Financial Group Cluj-Napoca are in prezent mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice.

Cel mai important actionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social.

Capitalul social subscris si integral vărsat este in prezent de 54.039.987,04 lei.

BRK Financial Group este o societate infiintată cu capital privat integral romanesc. De la infiintare si pană in prezent nici un actionar nu a detinut controlul asupra societătii.

Din punct de vedere al valorii tranzactiilor efectuate atat in numele clientilor căt si in nume propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, BRK Financial Group s-a situat in permanentă intre primele societăti de intermediere a tranzactiilor cu valori mobiliare din tară.

În ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, BRK Financial Group s-a situat de asemenea in permanentă pe primele locuri.

BRK Financial Group are in prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava, care răspund necesitătilor clientilor societătii, facilitand relatia de afaceri cu acestia.