Sprite Hard Style session (P) afaceri romania

etichete afaceri:
folose  sima  voturi  gheata  curier  luminozitate  serioasa  advertising   participantilor  renovarea  ridicau  audiente  hegde  securizeaza  gadgets  st   estim  sectoriale  perfectionarii  271  minicomputere  aplicatiilor  mai  privati  nealimentar  interventionala  gardiner  leroy  punerea  autobild 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Sprite Hard Style session (P)

sursa: www.smartfinancial.ro
Hey Sefu`, se invarte roarta? E bine. Inseamna ca te indrepti spre Rolling Session, ultimul concurs din seria Sprite Hard Style. Practic e ultima sansa de a te afirma in urma unei accidentari spectaculoase. Ca de obicei avem de-a face cu un contest ce va avea loc in Sketepark Herastrau, sambata, 13 Septembrie, la ora 15. Fiind data de 13 s-ar putea sa ai si mai mult ghinion decat de obicei si atunci sa te tii spectacol de oase rupte, cazaturi sau julituri.

In ce priveste lista de temerari participanti, pe ea se regasesc atat nume de bravi rolleri mioritici cat si de pe alte meleaguri. Cei care si-au anuntat cu siguranta prezenta sunt urmatorii:

team Razors: Chaz Sands, Frazer Watson, Stefan Hornacher, Mathias Silhan, Julien Cudout;

team Hedonskate: Nick Lomax, AdamZurawiecki, Piotr Combrzynski, Nils Jansons, Bartlomiej Zgrzeblak, Jakub Olejarz, Jakub Olejarz, Mateusz Kowalski, Przemyslaw Madej, Radoslaw Kojtych;

team Grindhouse: Daniel Prell, Matthias Ogger, Mathias Silhan, Bruno Lowe, Ricardo Lino, Avichai Wechsler.

Chiar daca nu e oficial, avem incredere in capacitatile lor de accidentare si stim ca ne vor delecta cu scheme fine esuate in mod lamentabil spre deliciul vostru al tuturor celor care veti rade sarcastic din coltul gurii.

La final asa cum probabil va asteptati deja, Sprite ii va premia pe cei mai tari si mai curajosi mai apoi o ultima sesiune de lins rani si petrecut va avea loc in deja arhicunoscuta mama a ranitilor terasa Baraka.

Sub indemnul devenit avertisment "Sprite te sprijina dar nu te salveaza" va uram mult succes!

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©