Sony Ericsson Xperia Neo V - in reteaua magazinelor Cosmote si Germanos afaceri romania

etichete afaceri:
francul  chevrolet  cumparari  intampinare  premia  atingere  stiu  utilizeaz  nisz  mobius  inscriptionat  reziden  occidentala  stabilita  roşii  antemiuc  ovidu  introduce  stephan  fugitiv  cooperatie  ramada  afecteaz  lipa  programata  ideal  mojo  impune  total  dry 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Sony Ericsson Xperia Neo V - in reteaua magazinelor Cosmote si Germanos

sursa: www.smartfinancial.ro
Începand cu 8 martie 2012, COSMOTE şi Germanos Romania oferă spre achiziţie, in exclusivitate pe durata acestei luni, noul telefon Sony Ericsson Xperia Neo V, un smartphone ideal pentru fotografii panoramice.

Sony Ericsson Xperia Neo V generează experienţe unice de utilizare, datorită tehnologiei Bravia Engine de la Sony şi a sistemului de operare Android 2.3.4 (Gingerbread). Camera foto digitală de 5MP dă posibilitatea de a face fotografii de calitate şi de a avea cele mai frumoase amintiri stocate pe un dispozitiv aflat in permanenţă la indemană.

Terminalul permite realizarea de fotografii panoramice prin funcţia 3D Sweep Panorama. Mai mult, telefonul dispune de o multitudine de alte funcţii, printre care zoom digital 16x, tehnologie de detectare a feţei, auto focus, stabilizator de imagine şi funcţie de inregistrare HD. Există şi o cameră video VGA secundară, specială pentru apelurile video. Procesorul Snapdragon de 1GHz este, de asemenea, una dintre caracteristicile importante ale acestui terminal.

Xperia Neo V este prevăzut cu ecran senzitiv multi-touch LED TFT, rezistent la zgarieturi, cu diagonala de 3,7 inci şi o rezoluţie de 854x480 pixeli. Telefonul se poate conecta la Wi-Fi şi Bluetooth, are porturi USB, micro USB şi HDMI. Mai mult, prin Sony Ericsson Music Player, puteţi asculta muzica preferată la căşti performante care se conectează printr-o mufă standard de 3,5 mm.

Sistemul Android 2.3.4 (Gingerbread) permite accesul la serviciile Google: Android Market, Google Talk, Google Voice, Google Mail, Google Maps şi multe altele. Pe langă toate acestea, pentru a ţine legătura permanent cu prietenii, telefonul dispune de o multitudine de aplicaţii printre care Facebook şi Twitter.

Telefonul are o greutate de 126 de grame şi o grosime de 13 mm, poate avea o durată de convorbire de pană la 6 ore şi 55 min (daca se foloseste reteaua 2G) şi un standby pană la 430 ore, datorită bateriei de 1500 mAh de tip Li-Po. Este disponibil cu carcase de două culori diferite: alb şi albastru inchis.

Sony Ericsson Xperia Neo V este disponibil in exclusivitate in luna martie in reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos la un preţ de 19 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL. Telefonul este disponibil şi fără conectare, la un preţ de 999 lei (TVA inclus).

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom Romania include: G-Garanţie pe viaţă - garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus - transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor - pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare - posibilitatea achiziţionării produselor in rate sau G-ticket - bilete la marile evenimente, G-precomandă - oferă in avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În Romania, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.