Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor - 21 - 22 aprilie 2008 afaceri romania

etichete afaceri:
particular  echipaje  depozitarul  vacaresti  pal  leag  software  radius  adevarat  centralizare  reparatorii  panoramice  sesiunile  asumarea  touch  taste  faptului  vizibilit  karaoke  eliminand  profesor  concluzionat  farcasanu  aparatura  mittal  satu  gear  hair  stihl  simmo 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor - 21 - 22 aprilie 2008

sursa: www.smartfinancial.ro
Conferintele Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor, organizate de BTL Design, au avut loc la inceputul saptamanii, la Braila si Galati. Aproape 100 de IMM-uri au ascultat in aceste etape, detalierea solutiilor care le sunt dedicate de catre companii de comunicatii sau banci, precum si de catre minister.

Pe 21 aprilie la Braila, conferinta "Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor" s-a desfasurat in sala de conferinte a teatrului Maria Filotti, in fata intreprinzatorilor din judet. Partenerii conferintei de la Braila au fost BRD, BCR, Eximbank, CEC, FNGCIMM, Progesa & Partners, Flash Image Media, BTL MediaCom si BTL Promotion. Companiile furnizoare concep solutii si oferte speciale pentru acest segment, iar aceste solutii sunt prezentate intreprinzatorilor in mod direct in cadrul conferintelor.

"62 de milioane de euro vor veni ca fonduri nerambursabile. Este fals ca am fi pierdut banii din 2007. Acestia sunt raportati in 2008, iar Romania beneficiaza si de o dispensa: daca este nevoie, banii din 2009 vor fi acordati tot in 2008", a afirmat Marius Roman, Secretar general adjunct la Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

O delegatie din Ministerul IMM-urilor a prezentat "Programe guvernamentale de promovare a exportului". Exportul este o cale care nu trebuie neglijata in momentul in care o companie isi face planuri de viitor. Programele de sprijinirea exporturilor pot oferi o cale de dezvoltare a oricarei afaceri. De asemenea, Cezar Iliu, consilier in MIMMCTPL, a explica intreprinzatorilor locali care sunt posibilitatile de capitalizare prin bursa de valori.

"A doua zi, 22 aprilie, la Galati, reprezentanti ai IMM-urilor de la malul Dunarii s-au intalnit la randul lor cu reprezentantii companiilor partenere ale evenimentului BTL Design. Vodafone a fost partener principal al conferintei de la Galati. In aceasta calitate, oamenilor de afaceri din sala, li s-a prezentat internetul mobil si HSUPA de la Vodafone. Nicio companie nu mai poate exista sau nu mai poate face afaceri astazi fara internet, iar fara o prezenta online, compania nu poate avea un viitor prea indelungat, caci se descalifica din lupta competitiva. Vodafone a instalat un stand in care intreprinzatorii au putut testa solutia de internet mobil oferita de compania de telecomunicatii", se relateaza in comunicatul de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

In plenara intai, Eximbank a explicat cum vine in sprijinul IMM-urilor exportatoare, FNGCIMM a prezentat produsele destinate acestui segment. BRD a pledat pentru adoptarea solutiilor potrivite de catre fiecare IMM, BCR a aratat cat de atenta este in ce priveste produsele dedicate IMM-urilor. CEC-ul, o banca de traditie, si cu trecut important, a prezentat oamenilor de afaceri care sunt beneficiile de a lucra impreuna.

Partenerii conferintei de la Galati au fost: Vodafone in calitate de partener principal, iar parteneri de eveniment au fost BRD, BCR, CEC, Eximbank, FNGCIMM, Progesa & Partners, Flash Image Media, BTL MediaCom si BTL Promotion. "Oamenii de afaceri sunt ocupati, dar au nevoie de informatie. Ei duc lipsa de timp, dar au nevoie sa cunoasca fel de solutii le sunt dedicate de catre banci sau companii de comunicatii, ce programe pot accesa, in ce fel sunt sprijiniti de catre minister. Iar platfoma de comunicare constituita de conferintele locale este cea mai buna solutie pentru informarea IMM-urilor din tara", a precizat Radu Ion, manager al BTL Design.

"Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" este un program marca BTL Design. Programul a fost initiat de BTL Design in 2006, avand ca intentie aducerea catre IMM-urile din intreaga tara a informatiilor de care au nevoie in contextul aderarii europene. Conferintele au debutat in martie 2006 si isi propun ca in 4 ani sa parcurga cele 41 de judete ale Romaniei.

Accesul IMM-urilor la conferinta este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma eficienta de comunicare intre providerii de solutii pentru IMM-uri (in oricare domeniu) si intreprinzatorii locali, cu care acestia pot veni in contact cu aceasta ocazie.

Partenerii BTL Design la organizarea acestor conferinte sunt firme mari, care concep si dezvolta solutii pentru IMM-uri. In decursul timpului, printre acesti parteneri putem numara Vodafone, Orange, UPC, CG&GC IT, Genesys, Siveco, Coface Romania, Credit Europe Bank, BCR, OTP Bank, BRD, Eximbank, Alpha Bank, Sodexho Pass.

Din 2003 BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre mari organizatori de evenimente de afaceri din tara. Are deasemenea o oferta variata de servicii: publicitate "below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila - administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole). Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©