Solutie neidentificabila de monitorizare, cu 8 ani durata de viata a bateriei afaceri romania

etichete afaceri:
operarea  profesionistilor  fotografice  journal  tranzactiile  paduri  imobilului  cupon  decisi  functiile  lit  echilibru  variant  lungu  brandient  jacobs  allrad  hobby  activezi  tramvaie  playere  gratuitor  porsche  dinamici  rat  francului  revolutionare  taramp;#259;  hg  pescuit 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Solutie neidentificabila de monitorizare, cu 8 ani durata de viata a bateriei

sursa: www.smartfinancial.ro
S.A.S Grup, liderul pieţei romaneşti de sisteme de monitorizare şi localizare prin GPS, lansează o nouă soluţie antifurt- neidentificabilă, dedicată autoturismelor de lux şi activelor de mari dimensiuni (maşini agricole, utilaje de construcţii etc). Noul echipament GPS, care se montează pe vehiculul supravegheat, are o carcasă compactă si, spre deosebire de alte soluţii, nu are antene, fire şi nici butoane care să ii “ajute” pe infractori să il depisteze şi dezactiveze in vederea furtului.

În plus, echipamentul poate fi vopsit in culoarea caroseriei. Echipamentul transmite poziţia sa - şi deci a vehiculului supravegheat, iar utilizatorul o poate vizualiza gratuit, prin intermediul unei interfeţe web accesibilă de pe site-ul producatorului.

“SAS Grup a dezvoltat in urmă cu mulţi ani o soluţie profesională de supraveghere şi management al flotelor de vehicule, care generează o serie de rapoarte foarte complete. Am primit insă mai multe solicitări de la diferite companii şi fermieri care doreau o simplă supraveghere a vehiculelor (buldozere, tractoare etc) ca măsură de protecţie impotriva furtului, in conditiile in care valoarea acestora este foarte mare (pană la sute de mii de Euro). SAS FINDER este exact soluţia care răspunde acestor cerinţe, la costuri minime”, a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup.

Echipamentul SAS FINDER va fi comercializat la un preţ de 350 Euro + TVA, aplicaţia software prin care se realizeaza localizarea fiind gratuită: utilizatorii nu au de achitat alte costuri sau abonamente către S.A.S Grup, dar in echipament trebuie introdusă o cartelă SIM, care trebuie să permită o conexiune de date de tip GPRS şi trafic de date. Utilizatorii trebuie să achite lunar costurile către furnizorul de telefonie mobilă de la care achiziţionează cartela SIM: estimativ, acestea pot fi chiar şi mai mici de 1 Euro/lună, dacă se vor folosi cartele prepaid care includ servicii de date.

“În egală măsură, acest tip de produs ne-a fost cerut si de persoane care detin autoturisme personale foarte scumpe, cu valori de peste 100.000 Euro. Deşi avem solutia SAS Locator, mai ieftină decat SAS FINDER, proprietarii maşinilor scumpe intampinau probleme la montajul acesteia, intrucat SAS Locatorul necesită intervenţia la bordul maşinii pentru a i se asigura alimentarea, iar foarte mulţi montatori refuzau să se implice, dată fiind valoarea mare a maşinii şi a riscurilor aferente. În cazul SAS Finder nu mai este necesară nici o interventie, deoarece echipamentul nu necesită instalarea de fire de alimentare: acesta are o baterie speciala şi un procesor inteligent, care consumă energie exact cat o baterie de ceas de mană, astfel incat durata sa de viaţa este de ani de zile”, a precizat Adrian Dinu.

Din aplicatia software, disponibilă gratuit pe website-ul producătorului, utilizatorii pot configura periodicitatea cu care echipamentul işi va transmite poziţiile şi, cu cat aceasta este mai mare, cu atat creşte durata de viaţă: procesorul “trezeşte” aparatul doar atunci cand acesta trebuie să realizeze transmisia, după care reintra in “sleep mode”. Astfel, dacă soluţia este configurată incat sa transmita o dată pe săptămană poziţia echipamentului, atunci bateria durează pană la 8 ani; in cazul in care se doreşte transmiterea zilnică a poziţiilor, atunci bateria va ţine “doar” 4 ani.

Compania S.A.S GRUP, constituită in 2002, are ca obiect de activitate atat dezvoltarea şi implementarea sistemelor integrate de supraveghere şi urmărire autovehicule prin satelit, cat şi executarea de software in domeniu. În urmă cu 6 ani, S.A.S GRUP a introdus pe piaţa romanească sistemul profesional de urmărire şi supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei soluţii AVL- Automatic Vehicle Location (in Romania soluţia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).