Solutia Ymens CRM gestioneaza informatii complete despre 1500 de fermieri pentru distribuitorul de seminte Caussade Semences afaceri romania

etichete afaceri:
alain  iesiri  bambus  mohammad  punctaje  episod  greutate  socrateopen  eserghep  telecomunicatiilor  obtinem  chinograma  ona  neexplorate  dioxid  manta  gazele  existent  municipiul  apache  causa  controller  walmark  visan  tunisia  activate  santier  perfectionat  pope  1100 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Solutia Ymens CRM gestioneaza informatii complete despre 1500 de fermieri pentru distribuitorul de seminte Caussade Semences

sursa: www.smartfinancial.ro
Ymens, primul broker de cloud din Romania, a implementat solutia cloud de gestiune a relatiilor cu clientii Ymens CRM, bazată pe functionalitătile Microsoft Dynamics CRM, in cadrul companiei de distributie de seminte agricole Caussade Semences. Ymens CRM asigură in prezent managementul eficient al informatiilor despre 1.500 de fermieri si aproximativ 200 de hibrizi de plante destinate culturilor agricole.

Grupul Caussade Semences este o companie multinatională care isi concentrează toate resursele umane si financiare doar pentru satisfacerea nevoilor fermierilor privind asigurarea unei genetici de cea mai inaltă performantă. “Pentru o dezvoltare sustenabilă, atat a noastră, cat si a partenerilor nostri, am ales să utilizăm Ymens CRM, solutie cloud modernă si validată in piată, in care avem incredere că ne va ajuta să dezvoltăm relatii de succes pe termen lung cu fermierii si distribuitorii Caussade”, a declarat Iulia Cristea, Director Marketing al Caussade Semences Romania.

Distribuitorul de seminte beneficiază astfel, din luna mai 2015, de un sistem informatic integrat care cuprinde solutia de gestionare a relatiilor cu fermierii si distribuitorii Ymens CRM, precum si servicii de implementare, suport si mentenantă, adaptate necesitătilor companiei si cerintelor specifice din industrie. Expertiza si competentele avansate detinute de Ymens in segmentul CRM sprijină Caussade Semences să gestioneze eficient informatii esentiale pentru activitatea companiei despre fermieri, de la distributia de hectare per fermier pană la tipul culturilor agricole cultivate.

Alina Georgescu, Sales Director Ymens: “Caussade Semences este o companie dedicată inovatiei. De data aceasta, echipa Caussade a ales să pună tehnologia in slujba cresterii eficientei si a vizibilitătii din activitatea de distributie a semintelor agricole către fermieri. Acest proiect demonstrează incă o dată că, indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al unei companii, succesul in business se construieste prin relatiile de incredere, pe termen lung, cu clientii. Ymens CRM reprezintă nucleul activitătilor de vanzări, marketing si servicii de tip customer care ale clientilor nostri si ia forma unui instrument informatic intuitiv, cu o interfată prietenoasă si usor de folosit. Suntem incantati să contribuim semnificativ, prin parteneriatul cu Caussade Semences, la optimizarea operatiunilor din domeniul distributiei de materie primă agricolă si, totodată, să dezvoltăm permanent expertiza specialistilor Ymens in zona de CRM, prin servicii precum analiză de business, consultantă, implementare, asistentă tehnică sau mentenantă in domenii dintre cele mai variate.”

Cu Ymens CRM, Caussade Semences isi propune un spor semnificativ de eficientă si productivitate in relatia cu fermierii, castigand vizibilitate completă asupra acestora, cat si asupra fortei de vanzări si a performantelor obtinute in functie de regiune si de speciile de plante promovate. Mai mult, rapoartele pe care Ymens CRM le pune la dispozitia managementului companiei aduc o mai bună intelegere a tipului de culturi in functie de regiune si de sezonalitate, mai multă claritate in relatia cu fermierii, precum si posibilitatea de a actiona proactiv in colaborarea cu acestia. Nu in ultimul rand, fiind o solutie cloud, Ymens CRM oferă totodată avantajul unor costuri operationale si de administrare reduse.

“Prin natura si specificul activitătii noastre, este esential să avem o colaborare de succes cu fermierii si să anticipăm permanent necesitătile si planurile lor cu privire la culturile agricole. Ymens a inteles specificul necesitătilor noastre de business si, prin analiza obiectivelor noastre, a personalizat si adaptat aplicatia cloud de gestiune a relatiilor cu clientii conform specificului acestei industrii, oferindu-ne o solutie completă, capabilă să acopere lucrul cu foarte multe informatii variabile si, in acelasi timp, usor de utilizat de către intreaga echipă”, a declarat Iulia Cristea, Director Marketing al Caussade Semences Romania.

Parteneriatul dintre Ymens si Caussade Semences vine in contextul evolutiei pozitive a pietei locale de CRM din ultimul an. Tendinta de furnizare a solutiilor CRM in modelul SaaS (Software ca Serviciu) a devenit evidentă la nivel global incă de acum cativa ani - conform Gartner, 47% din totalul sistemelor CRM au fost vandute sub formă de servicii in 2014, iar segmentul este estimat să inregistreze o crestere sustinută in următorii ani. În ansamblu, intreaga piată mondială de CRM s-a ridicat la 23,2 miliarde de dolari anul trecut, potrivit studiilor de piată.

YMENS este primul broker de cloud din Romania care oferă solutii de cloudsourcing. Acestea permit companiilor să externalizeze intreaga infrastructură IT in cloud si să beneficieze in acelasi timp de o suită completă de solutii de consultantă suport, administrare si mentenantă, alături de servicii asociate precum BPO (business process outsourcing), AMS (application management services) sau IT outsourcing. Platforma de tehnologie cloud Ymens a fost dezvoltată in urma unei investitii de un milion de euro. Ymens oferă solutii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerilor romanesti.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată intr-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicatii dedicate.