SoftOne, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business, a intrat pe piata din Romania afaceri romania

etichete afaceri:
suprataxa  vanzatorul  party  implic  mediafaxbiz  constructor  medsana  vedet  cercurile  drawn  consideram  univers  ombilical  considerabila  bankasi  bacardi  sankt  ghiseulro  5735  pcgarage  buton  agricol  extras  inmultirea  doza  uncie  merloni  automatizeaz  perspective  hota 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

SoftOne, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business, a intrat pe piata din Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
SoftOne Romania, subsidiara unuia dintre cei mai importanti jucători de pe piata solutiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe piata din Romania. Compania oferă singura solutie ERP omogenă atat in Cloud, cat si pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată in functie de nevoile clientilor.

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner si unul dintre furnizorii cei mai importanti de solutii Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) si Business Intelligence (BI). Compania are mai mult de 1.000 de instalări in cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociati si 100 de angajati, precum si un număr total de 12.000 de clienti in varii piete internationale (Grecia, Romania, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia si Turcia). La sfarsitul anului 2013, dincolo de provocările economice din piată, SoftOne Technologies a inregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o crestere de peste 19% fată de 2012.

Produsul reprezentativ, Soft1 ERP, se adresează companiilor in curs de dezvoltare si celor de talie medie, precum si corporatiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor si productivitate crescută pentru a-si imbunătăti performantele afacerii si a-si creste competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele operationale din intreaga companie, permitand automatizarea functiilor cheie din toate departamentele.

Soft1 ERP este optimizat pentru operarea in cloud, fiind singura solutie omogenă de Cloud ERP disponibilă pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clientilor să folosească solutia in cloud la adevăratul potential. Soft1 ERP are, de asemenea, o gamă completă de aplicatii web & mobile care imbunătătesc in mod semnificativ optiunile de mobillitate a afacerii. În plus, toate modulele pot fi adaptate nevoilor clientilor si specificului industriei din care acestia fac parte, Soft1 ERP fiind singura solutie de pe piata locală care poate fi personalizată 100%.

„Ne-am extins in Romania deoarece este o piată foarte interesantă pentru solutiile de business oferite de SoftOne. Avem diferentiatori puternici - singura solutie ERP omogenă atat in Cloud, cat si pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport pret-performantă excelent. Prin urmare, solutia noastră ERP oferă avantaje competitive si sprijină dezvoltarea companiilor intr-un mediu complex de afaceri, precum este cel romanesc”, a declarat domnul Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

SoftOne Romania a intrat pe piata romanească avand o vastă experientă la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei locale. Compania vizează o crestere a retelei nationale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 si a portofoliului de clienti de la 65 la peste 100 pană la sfarsitul anului in curs.

SoftOne Romania si-a inceput activitatea pe piata locală in 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) - SoftOne Technologies. Compania are sediul central in Atena, Grecia si o sucursală in Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

SoftOne Romania are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentand centrul regional pentru extinderea companiei in Europa Centrală si de Est.

Printre clientii actuali ai SoftOne se numără JTI, Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar in Romania Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile si Uniunea Natională a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).