Seminarii de fashion si de beauty, in octombrie 2014 la Sun Plaza afaceri romania

etichete afaceri:
crescut  georgia  future  upon  banker  side  alius  perspectiva  anunt  barmani  motocross  nexia  vor  serialul  63  mondiali  convinsi  confec  practicieni  ncr  san  lipici  materie  pepsi  lanturi  promoveazamp;#259;  netbridge  paveaza  oaspe  olpimp 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Seminarii de fashion si de beauty, in octombrie 2014 la Sun Plaza

sursa: www.smartfinancial.ro
Centrul Comercial Sun Plaza organizează in luna octombrie două noi seminarii, sustinute de specialisti cu renume, si o sesiune de antrenamente sportive. În cadrul celor două seminarii, unul de fashion si unul de beauty, doamnele si domnisoarele vor primi informatii valoroase despre noile tendinte in materie de modă si frumusete si, in acelasi timp, se vor bucura de un plus de energie si incredere in sine. Participarea este gratuită, iar inscrierile se fac prin aplicatia dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center: https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center/app_1428610414048624?ref=ts. Ambele seminarii se desfăsoară in zona restaurantelor, de la etajul 1.

Pe 4 octombrie 2014, incepand cu ora 17:00, Sun Plaza a pregătit o intalnire cu echipa Strike a Pose, in care doamnele si domnisoarele vor invăta ce inseamnă un detox de garderobă. La Seminarul de Fashion, consultantele de modă Mădălina Drăgoi si Ailin Ibraim vor prezenta care sunt piesele vestimentare pe care participantele trebuie să le dăruiască odată cu schimbarea sezonului, ce merită să păstreze in garderobă si cum să ia cele mai bune decizii in materie de stil. În plus, fashionistele vor avea ocazia să aprofundeze noile cunostinte de stil in cadrul unei sesiuni practice si să afle secretele shopping-ului inteligent.

Cel de-al doilea seminar va fi o lectie deschisă despe frumusete sustinută de Dana Sota, figură iconică in industria de beauty din Romania. Sambătă, 18 octombrie, de la ora 17:00, la Seminarul de Beauty, participantele vor afla care sunt pasii obligatorii de ingrijire, cum să aleagă produsele potrivite, cum să evite greselile comune in materie de skincare, cum să se machieze si cum să aibă grijă de părul lor. Totodată, vor afla ce inseamnă estetica trupului, care sunt produsele de ingrijire pentru acasă, dar si care sunt beneficiile pe care le oferă saloanele de estetică.

Sambătă, pe 11 octombrie 2014, vizitatoarele sunt invitate să accepte provocarea sportului la Body Revolution, o sesiune de antrenamente ce include activităti pentru cei mici si pentru cei mari. Evenimentul va avea loc intre 15:30 si 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar inscrierile se fac pe contact @ vivasportclub.ro pană vineri, 10 octombrie 2014, la ora 18:00. Toate participantele care acceptă provocarea vor avea ocazia de a castiga prin tragere la sorti abonamente si invitatii duble la clubul Viva Sport.

Pe langă cele două seminarii gratuite si sesiunea Body Revolution, luna octombrie aduce si alte noutăti pentru vizitatorii Sun Plaza. Începand cu 3 octombrie 2014, toti care care isi fac cumpărăturile in centrul comercial, au ocazia să participe la o promotie cu numeroase premii. Timp de 10 zile, la Sun Plaza Shopping Center vor fi oferite peste 840 de vouchere ce vor putea fi folosite la comerciantii din zona restaurantelor sau in magazinele de fashion si de beauty. În plus, toti participantii la promotie vor fi automat inscrisi in cursa pentru pentru cele cinci vouchere de cumpărături, fiecare in valoare de 1.000 de lei. Marii castigători vor fi stabiliti prin tragere la sorti, pe 13 octombrie 2014.

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la inăltime si numeroase restaurante cu bucătărie variată.

Sun Plaza detine o suprafată inchiriabilă de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafată construită. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare si dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legătura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă.