SDC si-a dublat volumul de afaceri in 2007 afaceri romania

etichete afaceri:
pornite  computing  restaurantele  agis  basme  castigatorul  categorii  scena9  3220  shrink  apela  rocket  asistent  unicarm  papetarie  347  olimpicilor  ratelor  farfurii  mentenan  5d  summit  hainele  bang  predarii  suveran  procedurala  remodelate  denumire  artois 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

SDC si-a dublat volumul de afaceri in 2007

sursa: www.smartfinancial.ro
SoftNet Development & Consulting (SDC), important furnizor si dezvoltator de solutii software de pe piata romaneasca, a incheiat anul 2007 cu o crestere de 100% a cifrei de afaceri fata de anul precedent, ajungand la un volum de 5 milioane USD.

"Asa cum ne-am propus la inceputul anului trecut, am reusit sa ne dublam volumul afacerilor. Anul 2007 a fost un an de schimbari majore in care am investit in schimbarea completa a infrastructurii de servere si comunicatii a companiei. Deasemenea, pentru dezvoltarea unor noi linii de afaceri si consolidarea celor existente, au fost angajati un mare numar de specialisti, in care predomina tinerii, punand astfel bazele unei noi echipe de consultanti si dezvoltatori software. In anul 2008 vom pune accent pe dezvoltarea profesionala a oamenilor care devin experti pe domeniile cheie a companiei. Strategia SDC pentru acest an este de a ne consolida relatiile de afaceri cu beneficiarii nostrii, prin furnizarea de noi dezvoltari software si oferirea in continuare de servicii de calitate. Pentru acest an, ne propunem o crestere de 140%, de pina la 12 milioane USD si avem deja contracte semnate pentru o valoare mai mare decat cifra de afaceri a anului 2007", a declarat Mihai Popescu, director general SDC.

In cursul anului 2007, SDC si-a focalizat competentele pentru a oferi clientilor sai optimizarea activitatii si reducerea costurilor operationale prin solutii ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relations Management), Document Management, arhivare electronica, consolidare si virtualizare servere, reducere costuri de licentiere software (migrare OpenOffice), portaluri si integrare de aplicatii Web complexe.

Principalii beneficiari ai solutiilor software dezvoltate de SDC provin din zonele institutiilor guvernamentale, financiar-bancare, a marilor companii sau a telecomunicatiilor.

"La cresterea cifrei de afaceri au contribuit toate liniile de business: de la cele de gestiune de documente si continut la care suntem lideri traditionali de peste un deceniu si am inregistrat o crestere de 80%, dar si de la divizia de solutii bazate pe Oracle Applications, a carei activitate a inceput la sfarsitul anului 2006 si va avea o crestere importanta in 2008. Ne asteptam ca in acest an companiile si organizatiile guvernamentale sa se concentreze cresterea productivitatii si reducerea de costuri, obiective pentru care SDC ofera o gama de solutii", a adaugat Mihai Popescu.

SDC, companie cu capital integral romanesc, dezvolta programe pe toata gama de tehnologii software IBM si Oracle. Printre cele mai importante produse realizate de SDC se numara eBank (solutii de Internet Banking si Home Banking) si eDoc (solutii pentru Managementul Informatiei si al Documentelor), recunoscute si certificate pe plan international. Aceste doua solutii au fost realizate in urma cu peste 10 ani, fiind in acelasi timp si primele solutii de acest gen implementate pe piata romaneasca. SDC este un furnizor important de solutii software in domeniul bancar, guvernamental si administratie publica, energetic, telecomunicatii sau companii mari romanesti si multinationale.

Pentru industria bancara, SDC si-a extins portofoliul, oferind solutii de monitorizare si comunicatii pentu ATM si POS, anti money laundry (sistem independent pentru monitorizarea, analiza si detectarea tranzactiilor monetare suspicioase), solutii de securitate/autentificare bazate pe VASCO, arhivare si management de instrumente de plata. Un alt domeniu pe care compania SDC pune un accent puternic este constituit din oferirea de solutii complexe de Document si Content Management, pe platforme precum IBM/Lotus, FileNet, Content Manager si Oracle Content Managment (Stellent).

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©