Saxo Bank lanseaza strategiile de tranzactionare automate si personalizate manual pentru utilizatorii Alpha afaceri romania

etichete afaceri:
expedi  accelerometrului  brad  thomasville  restaurarea  inradacinat  delegati  oaze  informationale  felicia  intelligence  indrumati  optex  roberta  jim  angajase  yuanului  repartizarii  bites  caesar  emporiki  p7800  lucrurile  gugu  terapia  angajamentului  modulelor  amsta  holuri  hranei 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Saxo Bank lanseaza strategiile de tranzactionare automate si personalizate manual pentru utilizatorii Alpha

sursa: www.smartfinancial.ro
Saxo Bank, specialistul in investitii si tranzactionare multi-active, anuntă lansarea ofertei de Strategii de Tranzactionare Alpha ca parte din SaxoSelect, serviciul său de management al investitiilor complet digital si automatizat. Prin Strategiile de Tranzactionare, investitorii calificati pot accesa cele mai performante strategii de tranzactionare si investitii pre-selectate in timp real folosind platforma transparentă a Saxo.

Oferta de Strategii de Tranzactionare permite investitorilor sofisticati să acceseze performanta celor mai buni traderi ai SaxoSelect care au fost selectati de Saxo pentru rezultatele lor si pentru randamentele pozitive constante. În acest fel, investitorii au la dispozitie o oportunitate unică si transparentă de a castiga expunere pentru portofolii din clasa multi-activelor (inclusiv FX, capitaluri proprii, venituri fixe si mărfuri).

Două din cele mai mari obstacole cu care se confruntă investitorii cand dezvoltă o strategie de investitii multi-active sunt timpul si expertiza. Aceste provocări sunt abordate de varietatea de strategii de tranzactionare selectate de Saxo Bank, permitand investitorilor să-si extindă portofoliul rapid si cu indemanare, dar si in totală transparentă.

Procesul Saxo de selectie a portofoliilor corespunzătoare pentru acceptarea lor in oferta de Strategii de Tranzactionare include un proces in profunzime si condus cu cea mai mare grijă axat pe elemente precum amploarea universului instrumentului, tipare de tranzactionare si frecventă, angrenaj, sustenabilitate si management al riscului si, nu in ultimul rand, oamenii din spatele strategiilor. Mai mult, investitorii pot determina alocarea investitiilor lor in diferite portofolii.

SaxoSelect este o solutie de investitii complet digitală datorită integrării sale in SaxoTraderGO, platforma de tranzactionare pentru generatia viitoare, construită pe un OpenAPI. Această integrare permite clientilor să mentină controlul total si vizibilitatea investitiilor lor permitandu-le vizualizarea tranzactiilor in timp real si accesarea actualizărilor zilnice in legătură cu performanta portofoliilor lor la sfarsitul fiecărei zile.

Comentand lansarea ofertei Strategiei Alpha, Kim Fournais, CEO-ul Saxo Bank, a declarat: "Noi credem că lumea investitiilor si a managementului activelor va fi afectată de evolutia fintech. Lansarea ofertei noastre de Strategie Alpha este un exemplu excelent al rolului din ce in ce mai important al Saxo in acest spatiu. Platforma noastră nu doar va oferi investitorilor calificati acces la cele mai performante portofolii multi-active ale SaxoSelect intr-un mod complet automat, ci este si o oportunitate excelentă pentru ca managerii de fonduri aspiranti să-si demonstreze istoricul de performantă".

În completare, Didier Abbato, Director al SaxoSelect, a spus: "Tehnologia Saxo este unică prin faptul că poate replica si scala tranzactiile managerului de strategie (prin instrumente diferite) in timp real pentru clientii SaxoSelect. Din ce stim, nu mai există un al serviciu automat de management al investitiei care să permită investitorilor să investească digital in timp real, in strategii de tranzactionare multi-produs si multi-active".

Lansarea Strategiilor de Tranzactionare SaxoSelect vine in completarea ofertei SaxoSelect ca urmare a lansării, la inceputul acestui an, a portofoliilor de investitii SaxoSelect construit cu iShares by BlackRock.