Salamander si Bijou Brigitte - doua noi magazine in Sun Plaza Shopping Center afaceri romania

etichete afaceri:
baril  provocarilor  manifestul  backlinks  arge  tlv  camasi  retur  autovehiculului  flexibilitate  stiibankingro  redactional  andra  preocupate  intelepciuni  hedge  letís  suferin  granite  creatie  ritmurile  039  vermeire  supporter  elmiplant  somiere  zboara  gre  tesaturi  clipuri 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Salamander si Bijou Brigitte - doua noi magazine in Sun Plaza Shopping Center

sursa: www.smartfinancial.ro
Din dorinta de a oferi clientilor săi o varietate cat mai largă de optiuni de cumpărături, Sun Plaza Shopping Center a inaugurat două noi magazine de renume international, Salamander si Bijou Brigitte.

Noul magazin multibrand Salamander completează reteaua de 9 magazine Salamander in Romania, care reuneste in momentul de fată 5 magazine in Bucuresti si incă 4 magazine in tară, la Pitesti, Constanta, Iasi si Focsani. Pentru clienti multumiti, Salamander combină cu pasiune o gamă diversificată de incăltăminte si genti, la cel mai bun raport calitate pret, cu servicii exceptionale.

Cu experientă de peste 100 de ani in retail si aproximativ 200 de magazine in Europa, Salamander este un nume care se bucură de un nivel ridicat de popularitate si recunoastere la nivel international. Noua colectie primăvară-vară cuprinde o multitudine de modele in culori pastelate, potrivite cu noile tendinte ale sezonului, dar si culori clasice, negru, maro, care sunt completate de albastru sau gri si diverse tonuri naturale. Noul magazin oferă clientilor săi o mare varietate de produse si branduri - Ara, Tamaris, Caprice, Flexx, Salamander, Jack&Jones - de la pantofi de zi cu zi, confortabili si de calitate si sandale pentru zile călduroase, la balerini, pantofi clasici sau pantofi eleganti bărbătesti. Clasic, original, dezirabil si actual - valorile brandului german Salamander se potrivesc ca o mănusă oricărui tip de personalitate!

Bijou Brigitte, magazinul de accesorii pentru femei, vine cu oferte atractive potrivite fiecărui stil, de la trenduri actuale pană la cele clasice, dispunand de mai mult de 9000 de articole diferite.
Bijuterii jucăuse pentru păr pentru micile cliente, accesorii moderne si indrăznete pentru iubitoarele de bijuterii aflate la curent cu moda, articole exclusive din colectia “Senso di Donna” si bijuterii clasice din argint intregesc gama extinsă de produse. Pentru că martie este luna femeii, la Bijou Brigitte doamnele si domnisoarele se pot răsfăta cu un colier statement, o geantă plic de efect sau o pereche fabuloasă de cercei.

Magazinele Salamander si Bijou Brigitte, ce combină pasiunea pentru modă si calitate cu serviciile excelente, sunt situate la etajul 1, respectiv la parterul Sun Plaza Shopping Center, unde echipe profesioniste si primitoare isi asteaptă vizitatorii intr-o ambiantă modernă si veselă.

În plus, pentru ca mămicile să aibă o experientă de shopping cat mai plăcută si completă, magazinul Z, cu articole de imbrăcăminte pentru copii, s-a relocat in cadrul parterului centrului comercial. Z este destinatia ideală pentru a innoi garderoba celor mici avand haine vesele, comode, practice si functionale, atat pentru scoală, cat si pentru orele de joacă si relaxare.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de SIMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale mărcilor internationale si romanesti), precum si o zonă de divertisment si petrecere a timpului liber.

Sun Plaza are o suprafată inchiriabilă de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafată construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri si o legătură directă cu statia de metrou Piata Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE oferă consultantă strategică si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietătilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietătilor si altor facilităti, consultantă in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultantă.