Romsys - solutii IT&C pentru Millennium Bank afaceri romania

etichete afaceri:
datoare  modernizarea  tirol  halep  intrebarea  con  notand  orientat  imagineaza  hdtv  galileo  caprita  parada  lentilele  sectie  ma78gpm  executie  comentarii  tinerilor  arhitectul  bazeaz  romexpo  ambelor  retaiului  comunitatea  explice  sce  doctors  bambus  major 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Romsys - solutii IT&C pentru Millennium Bank

sursa: www.smartfinancial.ro
Romsys ofera clientilor sai din sistemul bancar o gama larga de solutii IT&C. "Tehnologia de ultima ora a seriei de ATM-uri ProCash si portofoliul integrat de sisteme de kiosk-uri, alaturi de conformitatea completa a EMV pe partea de hardware si software, precum si cu sistemul Wincor Nixdorf de monitorizare ProView furnizeaza institutiilor bancare o baza competitiva ideala care se poate adapta rapid la nevoile viitoare".

Unul dintre beneficiarii solutiilor oferite de Romsys este Millennium Bank. Pentru dezvoltarea sa pe piata romaneasca, Millennium Bank a ales solutiile bancare oferite de Romsys, din dorinta de a fi eficienta, moderna, inovatoare si avansata din punctul de vedere al tehnologiei IT. Banca se adreseaza atat segmentului corporate cat si celui de retail, oferind o paleta larga de produse extrem de competitive.

"Cele 86 sisteme ProCash 2150xe integrate cu modulele de cash depozit au fost instalate de catre specialistii Romsys in toate cele 40 sedii ale Bancii Millennium. Ca de altfel toate proiectele Romsys, si cel cu Millennium Bank are numeroase componente cu valoare adaugata ridicata. Dincolo de livrarea, instalarea si intretinerea echipamentelor, instruirea personalului, accesul de la distanta la help-desk-ul Romsys, aplicatia de urmarire a componentelor prin cod de bare, sunt doar cateva dintre aceste componente mai putin vizibile, dar cel putin la fel de importante", au declarat reprezentantii Romys.

Romsys asigura servicii complete de suport tehnic si service 7/24, pe intreg teritoriul tarii. Astfel, rata de functionare neintrerupta a echipamentelor tinde la 100%. Activitatea Romsys in domeniul bancar a debutat in 1993 prin proiecte de sisteme bancare integrate la Banc Post si EximBank. in prezent, Romsys numara peste 20 clienti din sectorul bancar, dintre care amintim Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank, CNVM, ABN Amro Bank si Unicredit TiriacBank.

Romsys, societate romaneasca infiintata in 1993, este prima companie cu profil informatic din Romania certificata ISO 9001 inca din 1996. Acumuland o experienta vasta in proiecte de inginerie strategica, Romsys este lider in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii complexe pentru managementul afacerilor, infrastructura de calcul si comunicatii, precum si securitatea sistemelor informatice, pe o gama variata de tehnologii si platforme. Solutiile si serviciile Romys sunt destinate in special sectoarelor financiar-bancar, aparare si siguranta nationala, telecomunicatii si mari companii de utilitati publice.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©