Reteaua de sanatate Regina Maria - afaceri in crestere cu 19% in 2014 afaceri romania

etichete afaceri:
press  greutatii  remarcă  aspect  anticipand  stilouri  femeia   localnicilor  fngcimm  grecesc  energetici  inele  artist  particulara  albz  belvita  centralizare  cutii  andreanu  nealimentare  daily  sufere  adobe  cirt  selection  atribuții  arsene  spunem  potentate  continut 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Reteaua de sanatate Regina Maria - afaceri in crestere cu 19% in 2014

sursa: www.smartfinancial.ro
Reteaua de sănătate REGINA MARIA a incheiat exercitiul financiar 2014 cu cel mai bun rezultat din istoria companiei. Operatorul de servicii medicale private a inregistrat afaceri in crestere cu 19% fată de 2013, pană la 55 de milioane de euro, avand un avans semnificativ fată de piata de profil, care a inregistrat o ascensiune de doar 9-10%. Pentru anul in curs, compania vizează o crestere organică de pană la 67 de milioane de euro si are in plan deschideri in orasele mari care pot sustine investitii de 800.000 - 1 milion euro in zona medicală.

”Cresterea business-ului s-a datorat in special strategiei noastre de a tine calitatea serviciilor foarte ridicată, superioară nivelului pietei. Acest fapt este confirmat atat de studiile de piată independente2, cat si de feedback-ul acordat de pacienti medicilor nostri, prin intermediul sistemului online de tracking pe care l-am implementat anul trecut. Am continuat să investim atat in tehnologie, cat si in formarea echipelor medicale si non-medicale, concentrandu-ne pe experienta pacientului, iar acest aspect se reflectă in rezultatele financiare si operationale”, a declarat Fady Chreih, director executiv Reteaua de sănătate REGINA MARIA.

Segmentul abonamentelor corporate - crestere de 23%

Cresterea afacerilor a fost sustinută de toate liniile de business, abonamentele corporate reprezentand unul dintre segmentele cu cea mai bună evolutie. Astfel, compania a incheiat anul 2014 cu un număr de peste 275.000 de abonamente, cu 23% mai mult fată de 2013, date ce plasează Reteaua de sănătate REGINA MARIA pe primul loc in piată pe acest segment de business. Totodată, compania a inregistrat o crestere de peste 22% a numărului total de pacienti, atingand pragul de 1,1 milioane la finele anului trecut.

Operatorul de servicii medicale private a inregistrat un avans semnificativ si pe segmentul spitalelor, doar in 2014 realizandu-se peste 4.600 de interventii, ceea ce a condus la o crestere de 31%.

În ceea ce priveste piata serviciilor medicale private, reprezentantii companiei sunt de opinie că aceasta isi va continua dinamica ascendentă si in 2015: „Piata per ansamblu este atractivă pentru orice investitor si va continua să se dezvolte, mai ales in zonele de nisă ale medicinei. Însă diferentierea intre jucători va continua să o facă, in mod special, calitatea serviciilor medicale” a conchis Fady Chreih.

Cea mai bună calitate a serviciilor

Reteaua de sănătate REGINA MARIA ocupă prima pozitie din punctul de vedere al calitătii serviciilor, conform datelor relevate de Barometrul Medical MEDIBUS3 (Studiu independent Mednet, 2014). Acelasi studiu confirmă pozitia nr. 1 a Retelei de sănătate REGINA MARIA si in ceea ce priveste profesionalismul echipei medicale si echipamentele medicale performante. Leadership-ul REGINA MARIA privind calitatea serviciilor este confirmat si de un alt studiu de piată, derulat prin Millward-Brown. Astfel, 51% dintre respondenti au indicat Reteaua de sănătate REGINA MARIA ca avand calitatea cea mai inaltă a serviciilor medicale oferite, 45,5% - cei mai buni medici si 47,8% - cel mai mare nivel de incredere a consumatorilor.

Calitatea actului medical si siguranta pacientului in cadrul Spitalului Băneasa sunt atestate si la nivel international, de către Joint Commission International liderul mondial in acreditările de sănătate. Acreditarea JCI reprezintă cel mai inalt standard international in sistemul de sănătate, aceasta fiind obtinută doar de 3,6% dintre aplicanti.

Reteaua de sănătate REGINA MARIA este cea mai extinsă retea de servicii medicale private din Romania, cu peste 3000 de angajati in cele 21 de locatii prezente in Bucuresti si in tară. Reteaua de sănătate REGINA MARIA si-a castigat pozitia de lider pe piata medicală romanească datorită calitătii serviciilor oferite si a numărului impresionant de unităti medicale prin intermediul cărora se adresează celor peste 1,1 milioane de pacienti. În ceea ce priveste portofoloiul de abonamente corporate, compania numără peste 275 000 de abonamente, fiind lider de piată pe acest segment de business. În cifre, Reteaua de sănătate REGINA MARIA inseamnă: 21 locatii proprii, 3 spitale, 2 maternităti, 3 campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 7 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere in tară.