Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener KLM afaceri romania

etichete afaceri:
fomc  gpon  p32lc12  turtadulcero  provus  detinem  rezult  seb  ranjet  review  respira  prefera  disney  autobiografie  antispam  foloseasca  hedgingul  prefigureaza  refuza  editorii  interoperabilitatea  drept  olimpiadelor  davila  electrica  limitarea  delice  postale  premergatoare  largului 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener KLM

sursa: www.smartfinancial.ro
Pukka Tukka, primul organic food bar din Romania, a incheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri si in e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre Bucuresti cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locatia compatibilă cu pasagerii companiei, in care acestia se pot bucura de o experientă culinară valoroasă, o echipă de reprezentanti ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucurestiului a fost ales ca recomandare exclusivă pe segmentul food. Astfel, toti pasagerii care călătoresc spre Bucuresti cu KLM vor regăsi pe biletele de imbarcare imprimate acasă, precum si in e-mail-urile de check-in, primite pe desktop sau pe smartphone, recomandarea de a vizita bistro-ul Pukka Tukka, unde preparatele proaspete sunt la ele acasă.

Unicitatea restaurantului Pukka Tukka vine din faptul că absolut toate ingredientele folosite la prepararea meniului sunt 100% certificate bio si provin din magazinul propriu, Pukka Food. Acesta este primul magazin bio din Romania, care si-a deschis portile incă din anul 2008.

Magazinul este aprovizionat săptămanal de la cei mai de incredere furnizori din Romania si din Europa, după ce produsele sunt trecute printr-un proces minutios de testare si selectie. Pukka Tukka este alegerea ideală atat pentru adeptii unui stil de viată sănătos, cat si pentru persoanele care adoră preparatele cu un gust cu adevărat delicios de la micul-dejun, la supele, salatele si preparate proaspete de peste zi, la băuturile bio de fructe in combinatii surprinzătoare si cafeaua bio energizantă.

Parteneriatul cu KLM pe boarding pass-uri si in e-mail-urile de check-in vine la scurt timp după ce, in octombrie 2015, renumitul cotidian britanic The Guradian a inclus restaurantul Pukka Tukka intr-un ghid pentru orasul Bucuresti, publicat pe varianta online a ziarului.

Acest parteneriat a fost intermediat de INK Global, agentie de travel media cu sediul in Marea Britanie, autorizată KLM si lider global pe piata promovării in domeniul turismului.

Tukka este primul organic food bar din Romania, deschis in aprilie 2015. Restaurantul este situat in centrul Bucurestiului, in Piata Amzei, la numărul 13, fiind un concept organic 360 de grade. Astfel, Pukka Tukka serveste preparate 100% BIO, gătite sănătos, intotdeauna sub ochii oaspetilor si cu ajutorul unei aparaturi de bucătărie de ultimă generatie. Toate ingredientele folosite provin din magazinul Pukka Food (www.pukkafood.ro), primul magazin bio din Romania, deschis in 2008.