Republika gestioneaza contul Lagardere Travel Retail, operatorul Inmedio si Relay afaceri romania

etichete afaceri:
meseriile  deteriorare  consacrat  mind  comisioanelor  kaltenbach  piscina  tns  profesionale  act  discret  nicaragua  dmo  finantate  specifica  intari  crucial  plina  cazacu  demonstra  emitere  icebreg  davila  efectivul  exclus  cris  codesure  maturizare  virtualizeze  termini 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Republika gestioneaza contul Lagardere Travel Retail, operatorul Inmedio si Relay

sursa: www.smartfinancial.ro
Republika preia contul Lagardere Travel Retail, care administrează magazinele news & convenience Inmedio si Relay si brandurile food service 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Furore!. Serviciile oferite in cadrul parteneriatului includ strategie si consultantă in comunicare, creatie si dezvoltare de campanii online & offline, implementare in-store, dar si comunicare digitală si social media.

Cel mai nou proiect lansat de Republika impreună cu Lagardere Travel Retail este campania “Amintiri din copilărie”, desfăsurată in locatiile 1 Minute din Bucuresti, in perioada 27 iulie - 27 august 2015. Menită să readucă bucuriile de altădată in viata angajatilor din centrele de business, campania ii provoacă la joacă si ii surprinde cu amintiri dulci in fiecare zi.

Campania de comunicare include o componentă promotională importantă, meniul “Amintiri din copilărie” pentru două persoane la pret special - cel mai gustos prilej de a depăna amintiri din vacantele de vară. În plus, meniul campaniei vine de fiecare dată si cu un cadou dulce garantat, iar la 3 meniuri cumpărate clientii fideli pot castiga, in cadrul unei tombole, jocuri Monopoly si Jenga oferite de partenerul Hasbro Romania.

Cine le va povesti clientilor despre marile premii? Chiar mascota Monopoly - celebrul mogul cu mustată si joben, care ii vizitează luna aceasta in persoană... si costum. si pentru că 1 Minute si-a propus să readucă joaca in programul zilnic al clientilor, pe durata pauzei de masă ei se pot distra cu jocurile de la “Coltul copilăriei”: Hungry Hungry Hippos, Jenga, Monopoly 80 si Monopoly Empire - oferite de asemenea de partenerul campaniei, Hasbro Romania.

Campania „Amintiri din copilărie” este integrată de agentia Republika pe principalele canale de comunicare ale brandului 1 Minute: in-store, digital si PR. Activările tematice se extind si pe Facebook, unde utilizatorii sunt provocati la joacă si schimb de amintiri frumoase.

„Tematica acestei campanii a pornit de la dorinta de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a călători in timp, intr-o perioadă in care lucrurile erau mai simple, mai gustoase, mai lipsite de griji si responsabilităti - perioada copilăriei. Dacă atunci cand suntem copii nu ne dorim decat să crestem mari, cand ajungem la maturitate ne confruntăm cu nostalgia acelor zile, astfel incat ne-am propus să recreăm acel univers pentru ei. Prin această campanie vrem să oferim clientilor nostri o bine-meritată pauză de la task-uri, de la deadline-uri, si in schimb să ii invităm la joacă.” a declarat Petruta Ionită, Head of Marketing&Store Planning.

„Colaborarea cu Lagardere Travel Retail ne permite să ne exercităm creativitatea in cadrul unei strategii de comunicare multichannel intr-un domeniu foarte dinamic dar in acelasi timp si ofertant ca oportunităti de comunicare. Campania "Amintiri din copilărie" este un prim exemplu in acest sens si face parte dintr-o planificare strategică mai amplă dezvoltată alături de noul nostru partener”, a declarat Justin Kadima, Managing Partner Republika.

Republika gestionează comunicarea brandurilor Lagardere Travel Retail in Romania si semnează campaniile creative pe care compania le implementează in mediile online si offline.

Agentia de comunicare cu ADN digital oferă servicii de strategie si consultantă in comunicare, PR, digital marketing, social media, creatie si dezvoltare tehnică. În prezent, compania lucrează pentru clienti precum UniCredit Tiriac Bank, Nivea, Renault, Forum Film, Cine Grand si Halewood Romania.

Compania Lagardere Travel Retail este prezentă pe piata din Romania de peste 18 ani si isi desfăsoară activitatea in două directii strategice: news&convenience si foodservice. Compania administrează peste 195 de magazine news & convenience sub brandurile Inmedio si Relay, avand o acoperire natională. În acelasi timp, compania administrează si brandurile de food service 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Furore!, iar din anul 2013 operează si primul său restaurant in sistem de franciză: Subway Gara de Nord.