Protocol de colaborare intre CCIR si EximBank afaceri romania

etichete afaceri:
sediului  inaugurate  comerciali  emiratelor  birocratii  filmului  mangament  relaxare  reprezentatul  stabilit  rizopoulos  august  stirbu  sarbatoareasca  stomatologice  rasnite  oportunitatea  20082009  rahova  veti  fatca  stabil  mazhari  optat  sapphire  fiege  trepidatii  universitara  bazate  melita 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Protocol de colaborare intre CCIR si EximBank

sursa: www.smartfinancial.ro
Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Banca de Export-Import a Romaniei vor initia proiecte comune avand ca scop de a sustinerea dezvoltarii mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale. Cele doua institutii au incheiat in acest sens un protocol de colaborare, informeaza un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

CCIR si EximBank vor oferi firmelor romanesti informatii corecte si complete privind modalitatile de sustinere a initiativelor private. Proiectele comune vor fi dedicate in special companiilor din urmatoarele domenii: dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator, ocuparea si formarea personalului, sustinerea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii, precum si sustinerea tranzactiilor internationale.

In perioada urmatoare, partile semnatare intentioneaza sa organizeze intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc si o caravana de informare a comunitatii de afaceri din judetele tarii despre instrumentelor financiare pentru IMM si exportatorilor.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©