Programul Premium & Business al MasterCard - peste 100 de parteneri in peste 300 de locatii din Romania afaceri romania

etichete afaceri:
barla  ipotecilor  const  incluse  ride  2333hd  rutiera  dura  hainele  garantiilor  chronolink   sampling  completeze  intelligent  satellite  constructiu  e  rut  csdr  tip  reidchris_s5236w@yahoocom  mediatech  p9  lin  dotare  disciplina  deocamdat  achitata  punga  cunoscuta 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Programul Premium & Business al MasterCard - peste 100 de parteneri in peste 300 de locatii din Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
La sapte ani de la lansarea programului, MasterCard aduce in atentia utilizatorilor de carduri o nouă colectie atractivă de branduri, produse si servicii, din categorii precum Fashion si Accesorii, Gourmet, Călătorii, Beauty, Cadouri, Deco sau Business si Dezvoltare Personală - cea mai nouă categorie din cadrul Premium & Business, dedicată persoanelor interesate de evolutia profesională si personală.

Programul, care anul acesta a ajuns la peste 100 de parteneri in peste 300 de locatii din Romania, se adresează utilizatorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™, Business sau Corporate MasterCard.

„Încă de la lansarea programului si pană in prezent, pachetul de beneficii oferit clientilor nostri s-a extins in mod constant. Anul acesta, MasterCard a incheiat o serie de noi parteneriate in cadrul programului Premium & Business, ajungand la o diversitate a categoriilor si a brandurilor menită să acopere necesitătile si preferintele fiecăruia dintre clientii nostri.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania in cadrul MasterCard.

Zona de Fashion si Accesorii ii intampină pe beneficiarii programului Premium & Business cu beneficii intr-o multitudine de magazine din Bucuresti si din tară.

Magazinul multibrand Sport Couture, care oferă o reducere de 10% pentru orice produs achizitionat, isi intampină clientii cu un mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite să satisfacă si cei mai exigenti cumpărători.

Brandul de origine italiană Stefanel este apreciat pentru inalta calitate a produselor sale. În cadrul programului Premium & Business, clientii MasterCard beneficiază de o reducere de 10% pentru orice produs achizitionat din magazinele Stefanel; discountul se poate cumula cu alte reduceri pană in limita a 30% din valoarea produsului.

Folli Follie este un brand international apreciat care creează, produce si distribuie bijuterii, ceasuri si accesorii trendy pentru doamnele din intreaga lume. Folli Follie lansează stiluri si directii noi in modă, fiind prezent prin magazine exclusive in 30 de tări. Pentru orice produs achizitionat in magazinele din Bucuresti, beneficiarii programului Premium & Business vor primi un discount de 10%.

În magazinele BIGOTTI din toată tara, dar si pe www.bigotti.ro, Premium & Business inseamnă 10% reducere pentru orice produs achizitionat. Bigotti asigură tinute complete pentru bărbatul modern, acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant.

Tudor Personal Tailor este unul dintre primele branduri autohtone care au introdus in Romania conceptul costumelor Made to Measure. În cadrul programului Premium & Business, intreaga gamă de produse, costume, cămăsi, pantofi sau accesorii, precum si o nouă gamă exclusivă de articole de marochinărie personalizabile (genti sau huse de laptop si tabletă), se pot achizitiona cu o reducere de 7%, oferind si consiliere vestimentară gratuită.

Din categoria Beauty, salonul de infrumusetare PATIO, situat in Baneasa Shopping City, in zona Galeria Feeria, ii asteaptă pe utilizatorii MasterCard cu o gamă variată de servicii la preturi speciale (10% reducere fată de pretul de listă), intr-un ambient plăcut si relaxant. O sedintă de infrumusetare la PATIO este cel mai bun mod de a scăpa din jungla urbană si de a beneficia de servicii premium, oferite de o echipă dedicată.

Beautik Haute Parfumerie, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, este cu sigurantă cea mai bună alegere pentru cei care doresc un parfum exclusivist. În cadrul programului Premium & Business, clientii MasterCard care fac cumpărături in magazinele Beautik vor primi un cadou rafinat constand intr-un produs al unuia dintre brandurile de lux din portofoliul parfumeriei.

Pentru iubitorii bucătăriei libaneze, brandul Four Seasons a deschis recent un nou restaurant in Bucuresti, in Piata Dorobanti. Aici, colectia impresionantă de vinuri internationale, condimentele aduse direct din inima Libanului si preparatele reinventate după retete consacrate conturează eleganta Beirutului. Pentru clientii MasterCard Premium&Business, nota de plată vine cu o reducere de 10%.

Cadouri de lux pentru casă sau pentru partenerii de afaceri, servicii de masă, ceai si cafea din portelan fin, seturi de tacamuri din argint - se găsesc toate sub acelasi acoperis, la My House - The Art of Living. Toate obiectele provin de la case de lux din domeniul „Art de la table” si beneficiază de o reducere de 10% pentru utilizatorii de carduri Gold, Platinum, World, World Elite, Business sau Corporate MasterCard.

În cadrul celei mai noi categorii de produse si servicii a Programului Premium & Business - Business si Dezvoltare Personală - site-ul Cărturesti: www.carturesti.ro pune la dispozitia clientilor MasterCard aceeasi experientă rafinată din magazine, cu o selectie dichisită din domeniile de interes cultural: literatură romanească si străină, muzică si film; dar si cu o ofertă irezistibilă de produse din gamele de gourmet si vin, ceai si accesorii, papetărie si decoratiuni interioare. Toate produsele beneficiază de o reducere de 5%.