Primul magazin Lidl construit pe structura demisol si parter, cu acoperis verde afaceri romania

etichete afaceri:
traiesti  modernizeaza  departamentului  aterizarea  janus  startups  zambe  alfabetul  sexe  ecommerce  webstock  xa1b  informational  comunitatii  conectat  04082008  qnap  newyorker  ioni  $  hillas  toughshield  maratonului  hardware  miezul  sustinator  diagonalele  petitia  comand  introducere 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Primul magazin Lidl construit pe structura demisol si parter, cu acoperis verde

sursa: www.smartfinancial.ro
Lidl continuă investițiile in Romania prin inaugurarea magazinului cu numărul 201, cu un format unic. Noua unitate va fi situată pe Șoseaua Pantelimon, nr. 111A, București, și se va deschide pe data de 27 octombrie 2016.

Noul magazin se bucură de un format unic in Romania: construit pe structura demisol și parter, unitatea din Pantelimon este singura de acest fel din Romania. Parcarea unității este situată la parter, iar accesul clienților spre zona comercială, aflată la demisol, se face cu ajutorul scărilor rulante. Formatul a fost creat pentru a oferi o experiență imbunătățită de cumpărături pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil in ceea ce privește protecția mediului.

Magazinul folosește o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a clădirii. În linie cu demersurile către sustenabilitate ale Lidl, magazinul este dotat cu un acoperiș verde, primul din portofoliul companiei. Astfel, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a reduce efectul de seră din oraș, absorbind praful și dioxidul de carbon și producand oxigen, dar și de a cobori temperatura ambientală. Acest tip de acoperiș contribuie și la eficiența energetică a clădirii, prin răcirea naturală a acesteia pe timpul verii și incălzirea sa pe timpul iernii. În același timp, acoperișul verde filtrează in mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și reduce in mod considerabil cantitatea de apă deversată in sistemele de canalizare.

Odată cu deschiderea unității din Șoseaua Pantelimon, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă. În plus, noul magazin oferă clienților săi o suprafață de vanzare de aproximativ 1.000 m2 și aproximativ 56 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi următorul: intre 7:30 și 22:00, de luni pană sambătă, iar duminică, intre 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin ii va așteapta pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Așadar, in ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinului cu numărul 24 din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, intr-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate in rețeaua Lidl fiind produse in Romania.

Activand in 27 de țări din Europa, cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 140 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.