Primul Hackathon Telekom Romania pentru dezvoltarea unei aplicatii de mobil pentru LocalHub.ro afaceri romania

etichete afaceri:
excelent  oarecare  gigaweekend  000  chiria  ultim  ambreiaj  130  entuziaste  pozitionari  micile  victima  combaterea  unghiuri  4  artois  abonatului  meciuri  intrarii  incarcari  gugu  abordarea  uiti  rolurile  rezidential  5414  liderul  innsbruck  cautat  deflatie 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Primul Hackathon Telekom Romania pentru dezvoltarea unei aplicatii de mobil pentru LocalHub.ro

sursa: www.smartfinancial.ro
Telekom Romania anuntă organizarea primului Hackathon Telekom, un maraton de programare dedicat celei mai noi platforme lansate pentru afacerile si consumatorii din Romania: LocalHub.ro.

Hackathonul se va desfăsura in perioada 2-3 aprilie 2016, la TechHub Bucuresti, unde, timp de două zile, echipe formate din developeri si designeri sunt provocate să dezvolte o aplicatie inovatoare de mobil pentru LocalHub.ro. Echipa castigătoare va semna un contract cu Telekom Romania pentru finalizarea si lansarea aplicatiei pe piată.

LocalHub.ro isi propune să ofere toate solutiile online (website-uri personalizate, campanii speciale de Google AdWords, sistem de rezervări la restaurante) de care toate afacerile din Romania au nevoie. În acelasi timp, este un portal de informatii utile si variate pentru consumatori, cu detalii despre spectacole de teatru, concerte, programul cinematografelor, dar si recomandări pentru cele mai noi localuri din oras.

Dezvoltarea LocalHub.ro Mobile App vizează două directii - să ajute utilizatorii să descopere cele mai bune afaceri din orasul lor, respectiv să vină in intampinarea reprezentantilor mediului de afaceri. Echipele participante trebuie să prezinte o aplicatie demo dezvoltată pe sisteme de operare Android si iOS, precum si un document in care să descrie produsul dezvoltat. Juriul, format din specialisti Telekom Romania, va analiza atat elementele de grafică, cat si elementele tehnice ale aplicatiei, ii va testa functionalitătile si va stabili care sunt etapele următoare pentru echipa castigătoare.

Concursul se adresează celor pasionati de dezvoltarea de aplicatii mobile, atat developeri, cat si designeri, care se pot inscrie individual sau pe echipe. Evenimentul se va desfăsura la TechHub Bucuresti, unde, timp de două zile, participantii se vor organiza pe echipe si vor incepe să lucreze la aplicatie, respectand identitatea vizuală a portalului LocalHub.ro si cat mai multe elemente din brief-ul primit. Chiar dacă aplicatia nu va fi finalizată, juriul va desemna cel mai bun inceput, echipa castigătoare urmand să lucreze la aplicatie pană la finalizarea acesteia impreună cu echipa Telekom Romania.

Înscrierile la Hackathon-ul Telekom Romania se fac la adresa de email startups @ telekom.ro in perioada 8 - 28 martie 2016. Întrebări suplimentare pot fi adresate colegilor din echipa organizatoare tot printr-un e-mail către startups @ telekom.ro.

Portalul LocalHub.ro este o platformă de tip One Stop Shop pentru afacerile din Romania, lansată de Telekom in anul 2015, care acoperă toate domeniile de activitate din Romania si ajută utilizatorii să afle informatii relevante despre zonele care ii interesează. În prezent, LocalHub.ro are o comunitate de peste 100.000 de fani pe pagina de Facebook www.facebook.com/LocalHub.ro si peste 400.000 de afaceri listate pe platformă.

Utilizatorii pot contribui activ la dezvoltarea continutului de pe portal, sugerand detalii privind programul de functionare sau produsele preferate ale afacerilor din localitatea in care se află. De asemenea, reprezentantii afacerilor din Romania sunt invitati să revendice paginile dedicate acestora, să completeze cat mai multe detalii si să apeleze la solutiile de promovare pe care le oferă LocalHub.ro pentru o prezentă online complexă: listare premium, campanii Google AdWords sau realizarea de website-uri personalizate.