Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul si nordul Bucurestiului continua sa creasca afaceri romania

etichete afaceri:
superstar  bratara  renuntare  asistata  eur   fidel  cancer  caras  mustrare  activitatea  stii  pierderilor  hdtv  brosuri  researcher  evidentiat  contextuala  introdus  localizarea  recording  procesatoare  will  precizia  tapitat  eviti  evenimentului  21102008  comisionare  112  evaluare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul si nordul Bucurestiului continua sa creasca

sursa: www.smartfinancial.ro
Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu 1,47% in luna noiembrie fată de octombrie, in vreme ce preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud si vest au scăzut usor, conform unei analize HomeFinders.

Proprietarii apartamentelor din centrul, semicentrul si nordul Bucurestiului au solicitat, astfel, un pret mediu de 69.000 de euro in noiembrie, cu 1.000 de euro mai mare decat in luna precedentă. De partea cealaltă, preturile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud si vest au scăzut usor, de la 51.479 de euro la 51.200 de euro.

Pe tipuri de apartamente, cele de două camere, situate in zona de centru-nord, au inregistrat din nou o crestere a preturilor solicitate, de 1,75%, comparativ cu luna octombrie. Aici, pretul mediu se ridică la 58.000 de euro. Acelasi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un pret mediu solicitat de 45.000 de euro, o valoare cu 4,65% mai mare decat in octombrie.

Dacă in luna octombrie, apartamentele de trei camere din zonele centrale si de nord ale Capitalei s-au depreciat, in noiembrie, acestea au cunoscut o apreciere de 5,33%. Proprietarii acestor tipuri de locuinte solicită acum un pret mediu de 79.000 de euro. În schimb, apartamentele de trei camere din estul, sudul si vestul Bucurestiului sunt singurele care au avut in noiembrie aceeasi valoare medie solicitată in urmă cu o lună: 59.900 de euro.

Preturile solicitate pentru apartamentele cu patru camere au evoluat diferit in noiembrie, pe ambele segmente de piată, atat fată de celelalte tipuri de apartamente, cat si fată de luna anterioară. Valorile medii ale apartamentelor din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au scăzut cu 4,54%, la 105.000 de euro. În zonele de est, sud si vest, scăderea a fost de 2,09%, iar pretul mediu se situează in jurul valorii de 70.000 de euro.

În ceea ce priveste numărul de apartamente de două, trei sau patru camere disponibile la revanzare in luna noiembrie, acesta a crescut cu 14,42%, comparativ cu octombrie. Apartamentele de două camere detin in continuare cea mai mare pondere din totalul de oferte disponibile la revanzare: 45,67%. La polul opus se află apartamentele de patru camere, pentru care au fost scoase pe piată oferte intr-un număr mai mic decat in octombrie: 188.

HomeFinders este prima companie de consultantă imobiliară dedicată exclusiv cumpărătorilor. Fondată in 2011, firma reuneste o echipă de 15 consultanti specializati in cele mai importante zone rezidentiale ale Bucurestiului. HomeFinders propune un model de consultantă imobiliară in premieră in Romania, de unică reprezentare, si isi asistă clientii de-a lungul intregului proces de achizitie a unei locuinte in cele mai bune conditii posibile.

Prin intermediul unei platforme online integrate, compania oferă acces la toate ofertele rezidentiale disponibile in Bucuresti, precum si la detalii despre acestea, previzionări online, analize si statistici. De la infiintare, HomeFinders a asistat achizitii de o valoare totală de peste 30 de milioane de euro.