Pizza Hut lanseaza un nou blat original: Cheese & Pepperoni afaceri romania

etichete afaceri:
reiterat  strategica  relatii  moody`s  prive  umpluta  president  douglas  vertical  zece  identitatii  fujitsu  lasam  mesajelor  responsabila  nuan  influentarea  famnig  google  depinde  intuitive  look  andreanu  listeaza  alive  cabana  eficientizeaza  viitor   dublul  brutariilor 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Pizza Hut lanseaza un nou blat original: Cheese & Pepperoni

sursa: www.smartfinancial.ro
Pizza Hut lansează o nouă campanie prin care isi propune să „de-telefonizeze” mesele romanilor, motivandu-i să renunte la utilizarea telefonului mobil pe durata mesei. Pentru a sustine noua misiune, lantul de restaurante propune clientilor si o nouă retetă de blat: Cheese & Pepperoni.

“Dependenta de telefonul” mobil este unul dintre cele mai controversate subiecte la momentul actual si s-a constatat că unii utilizatori ajung să il verifice de pană la 900 de ori pe zi. 1 Astfel, Pizza Hut are o nouă provocare, după ce in toamna anului trecut misiunea lantului de restaurante a fost „detastaturizarea” meselor romanilor. Noua campanie ii indeamnă pe consumatori să se detaseze de telefonul mobil in timpul meselor si să se bucure mai mult de gustul mancării si de momentele petrecute cu cei dragi.

„În ultimii ani, oamenii si-au schimbat obiceiurile cand vine vorba de masă si putem observa că, in paralel cu mancatul, ei mai au o a doua ocupatie - fie că sunt la birou, deasupra tastaturii, fie in restaurant cu telefonul in mană, tehnologia inlocuieste socializarea de altă dată. Încă de anul trecut ne-am propus să ii ajutăm pe clientii nostri să <redescopere bucuria meselor in oras> si să renunte la pranzul servit deasupra tastaturii. Ne dorim să continuăm misiunea noastră si să le arătăm că telefoanele ne pot distrage atentia de la momente cu adevărat importante. Masa a fost intotdeauna un prilej bun de socializare, de aceea noi dorim să ii incurajăm pe romani să se bucure mai mult de preparate delicioase si de conversatiile cu cei dragi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

În cadrul restaurantelor au fost semnalizate două zone, iar clientii vor avea posibilitatea de a alege o masă in „zona dependentilor de smartphone” sau in zona celor „independenti”. De asemenea, ei vor fi intampinati cu diverse provocări si surprize in restaurante si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

Odată cu această campanie, Pizza Hut introduce in meniu blatul Cheese & Pepperoni, o retetă originală, in care elementul de noutate este marginea umplută cu branză si salam pepperoni.

Blatul este disponibil pentru orice retetă de pizza din meniu, de dimensiune mare, din categoriile Favorite, Complete si Speciale pentru doar 4 lei in plus la pretul pizzei normale.

Blatul Cheese & Pepperoni este disponibil si la Pizza Hut Delivery, unde clientii il pot comanda pe retetele California, Picantă, Rodeo, Europeană si Supremă, adăugand 8 lei, la pretul pizzei medii pe blat Traditional. Noul blat va fi disponibil in meniu pană in luna iunie 2016.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata romanească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit in Romania in 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine zece restaurante in Bucuresti, două in Cluj si Timisoara si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov si Oradea. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.