Pizza Hut isi diversifica meniul cu retete noi de salate, cocktailuri si limonada afaceri romania

etichete afaceri:
romanian  jpy  prelungit  chep  obligatorii  cooperarii  restructurat  advantage  psiholog  regina  joyanuzt576@yahoocom  gestioneaz  axandu  serenade  reca  education  reda  nemo  motorola  100  osteoporoza  tequilla  stil  farmec  indreapt  fujikura  4092009  eurobest  diamant  bacania 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Pizza Hut isi diversifica meniul cu retete noi de salate, cocktailuri si limonada

sursa: www.smartfinancial.ro
Pentru a intampina dorintele clientilor in sezonul cald, Pizza Hut introduce in meniu o serie de produse noi, precum 8 retete de salate, 4 retete de cocktailuri fresh, alcoolice si non-alcoolice si un nou sortiment de limonadă. Noile produse reprezintă o optiune potrivită pentru toti cei care preferă un meniu lejer in perioada verii si doresc să se bucure de mese mai usoare in lunile călduroase.

„În timpul verii, majoritatea persoanelor isi schimbă stilul alimentar si adoptă un meniu bazat pe ingrediente de sezon, proaspete si cu o consistentă usoară. tinand cont de această modificare in comportamentul alimentar, ne-am propus să le oferim clientilor nostri o varietate mai mare de produse din care vor putea alege, de fiecare dată cand doresc să aibă parte de o masă gustoasă si fresh”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noile salate introduse in meniul Pizza Hut sunt Tuna, Greek, Veggie, Caesar, Salmon, Cheese & Nuts, Grilled Veggie si Fresh Mix. De asemenea, clientii Pizza Hut se pot bucura si de patru sortimente noi de cocktailuri răcoritoare, alcoolice, Kiwi & Ginger si Yuzu Gin and Tonic sau non-alcoolice, Kiwi & Ginger Cooler si Yuzu tonic. Noile tipuri de salată si băuturile pot fi deja comandate in toate restaurantele Pizza Hut din tară si vor rămane pe o perioadă nedeterminată in meniu.