Peste 10.000 de oameni au vizitat House of Denmark in statia de metrou Unirii 1 din Bucuresti afaceri romania

etichete afaceri:
ingredientele  codo  grosu  asigure  finlandeze  gasit  chipita  antispam  energy  narcis  autostrazi  glenium  departamentele  vilcu  terminalului  sustinuti  pernod  direction  giurcaneanu  rulourilor  transatlantic  criteriu  vasco  endesa  apropie  proceduri  golden  morcovi  lipseste  prelucrarea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Peste 10.000 de oameni au vizitat House of Denmark in statia de metrou Unirii 1 din Bucuresti

sursa: www.smartfinancial.ro
Peste zece mii de bucuresteni au pătruns in atmosfera daneză de Ziua Europei, prin spatiul „House of Denmark”, creat de Ambasada Regală a Danemarcei si de partenerii săi. În cadrul unui amplu proiect realizat cu ocazia Zilei Europei, călătorii metroului bucurestean au vizitat cele 28 de statii ce au reprezentat, pentru o zi, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Statia de metrou Unirii 1 a fost desemnată să-i ducă pe călători intr-o incursiune in Danemarca, organizată cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucuresti si a 14 companii daneze. Sub titlul „House of Denmark”, statia de metrou a devenit un univers verde si plin de viată, ce a oferit informatii despre Danemarca si despre resursele ei, premii si multe surprize celor prezenti. Conceptul a fost ales pentru a ilustra caracterul sustenabil al Danemarcei si, mai mult, al orasului Copenhaga, desemnată Capitala Verde a Europei in 2014.

„De Ziua Europei, am dezvoltat House of Denmark pentru a-i face pe bucuresteni să simtă spiritul danez si valorile care ne caracterizează: sustenabilitatea, calitatea si confortul. La finalul acestui proiect, mă bucur că am reusit să redăm optimismul si pofta de viată a danezilor si că ne-am indeplinit misiunea cu succes.”, a declarat ES Michael Sternberg, Ambasadorul Danemarcei la Bucuresti.

Pe toată durata zilei de 9 mai, statia de metrou Unirii 1 a fost transformată intr-o adevărată casă sustenabilă, amenajată cu mobilier danez realizat de BO Concept, solutii pentru mansardă VELUX, plante si flori intretinute de pompele de alimentare cu apă Grundfos, pentru a recrea un colt de poveste. Călătoarele au intrat in atmosfera de basm pentru o zi, proband si castigand pantofi ECCO si vouchere de cumpărături, si au putut opta pentru călătorii in tinuturi indepărtate, alături de SAS.

În „House of Denmark”, sticlele de Carlsberg, berea nordică celebră in toată lumea, au fost transformate in lămpi si instalatii artistice. Atmosfera a fost incălzită de sistemele daneze Danfoss si materialele termoizolante ROCKWOOL, iar ceilalti parteneri au contribuit cu multe alte surprize, precum mesaje despre solutiile software de business SAP Business One pentru companii mici si mijlocii ale System Innovation Romania, toate elementele fiind livrate in cel mai scurt timp chiar din Danemarca de către DSV.

Mai mult, copiii au avut parte de multe surprize pregătite de ISS - 3D Romania si au fost provocati să construiască o casă ecologică din cărămizi LEGO. În acest timp, mamele s-au putut relaxa si citi despre celulele stem cu ajutorul informatiilor oferite de Stem Sure, iar cei mici s-au putut bucura de mobila special pregătită pentru ei de către FLEXIMO.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii si a unitătii in Europa, celebrată an de an in statele membre UE. În acest an, Ambasada Regală a Danemarcei in Romania a initiat acest demers creativ pentru a le da oportunitatea bucurestenilor să trăiască o zi in stil danez.