Personajele Orange PrePay Millidge si Doig au atras 40.000 de filme primite in campania cu video generat de utilizatori afaceri romania

etichete afaceri:
costume  inregistrand  moneyro  convinşi  scumpa  gratia  recrutarea  atipica  alimentatie  800000  mtma  provenienta  atingerea  accesari  provider  factors  strainii  solicitatilor  cotatie  incitante  symantec  gobain  ingrijirii  truecomfort  cargo  femeile  preturi  supe  interventionala  dialogului 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Personajele Orange PrePay Millidge si Doig au atras 40.000 de filme primite in campania cu video generat de utilizatori

sursa: www.smartfinancial.ro
70 000 de dansatori, 40 000 de filme primite si cea mai vizionată reclamă din Romania pe Youtube in 2014 sunt doar cateva dintre rezultatele campaniei Orange PrePay "Dansează cu Millidge si Doig" - prima campanie TV din Romania bazată pe continut video generat de utilizatori.

La finalul anului trecut, Orange i-a invitat pe romani să danseze pe ritmurile Boop de Boop impreună cu personajele Millidge si Doig. Participantii aveau astfel sansa să devină vedete la TV in spotul Orange PrePay si să primească un bonus de 1000 MB internet pe mobil la viteze 4G. 70 000 de romani cu varste cuprinse intre 8 luni si 84 de ani au răspuns invitatiei la dans. Spotul TV a inregistrat peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, fiind cea mai urmărită reclamă in 2014 in Romania. De asemenea, postările din cadrul campaniei au atins cifre record pe Facebook din punct de vedere al nivelului de engagement.

Campania s-a desfăsurat in perioada 11 noiembrie 2014 - 15 februrarie 2015, iar in afara puternicei componente de social media a fost sustinută si in mediile clasice de comunicare: TV, outdoor, online, print, radio, POSM.

“Millidge si Doig au un număr impresionant de fani. Prin această campanie am vrut, intr-un mod metaforic, să intoarcem lumina reflectoarelor către ei si să le dăm ocazia să urce pe scenă alături de personajele favorite. Numărul mare al celor care au răspuns cu entuziasm invitatiei, fie prin filmele trimise, fie prin reactiile din social media au contribuit la viralizarea rapidă a campaniei si ne-au arătat incă o dată cat de iubite sunt aceste personaje. Le multumim tuturor si-i invităm să urmărească in continuare surprizele pe care le pregătesc Millidge si Doig.” a declarat Monica Popescu, Head of Consumer Communication la Orange Romania.